BUHO | DE NIEUWE ZOMERSE BLOUSE VAN OLIVIA
Door Yvon:

Wij houden van mooi weer. Naar buiten, naar een speeltuin, wandelen, fietsen en het terras op! Olivia en Philou zijn ook echt ‘buiten’ meisjes. Ze genieten hier volop van. Vooral nu het lente is, bloemetjes plukken, vogeltjes spotten, eendjes voeren en lammetjes bewonderen. Bij vrienden waren 32 lammetjes in een korte periode geboren. Olivia mocht komen kijken en eventueel een flesje geven aan een van de lammetjes. O wat was ze enthousiast en had ze er veel zin in. Toen het moment zo ver was, was het reuze spannend en bleef ze op een afstandje staan kijken. Maar ze praat er dagelijks over. Dus binnenkort gaan we gewoon weer opnieuw kijken. Onze kleine held!

Nu het zo’n heerlijk weer is, heb ik natuurlijk zin om leuke zomer dingetjes te shoppen. Voor de meisjes, voor in de tuin en een beetje voor mezelf. Bij een mooie en vrij nieuwe website ik een blouse gescoord voor Olivia. De website heet Emily Moon. Een prachtige site met mooie exclusieve (Spaanse, Italiaanse en Franse) kindermode merken. De blouse die ik heb gescoord is van het Spaanse merk Búho. Een zomerse top wat helemaal mijn smaak is: sierlijk, lief, nonchalant, tikkeltje klassiek en comfortabel. De top is in het wit en pastel roze verkrijgbaar. Ik heb de roze variant uitgekozen. Olivia draagt de top hier op een legging van Soft Gallery. Het maakt het geheel wat stoerder!

Ik ben verliefd! Eentje die ik zelf wel zou willen…

Wat vinden jullie van Olivia haar outfit?

Je kunt de top via deze link bij Emily Moon shoppen

Tags: ,

Plaats een reactie