DE FASHIONABLE WINTERJAS VAN AIMEE!

Door Sophary:

Het kerstgevoel is daar dan ook eindelijk voor ons. Dat komt voornamelijk door de mooi verlichte straten en huizen. De kids worden helemaal blij van al die lichtjes. Normaal zijn wij niet van de versieringen, maar dit jaar moesten we er toch aan geloven.

Met de feestdagen in het vooruitzicht, zijn er overal leuke kerstmarktjes en ijsbanen om alvast de kerstmood te komen. Zo hebben we vandaag de ijsbaan van Zandvoort bezocht. Ik heb Aimee haar kleding op aangepast. De outfit moest warm zijn, maar natuurlijk ook fashionable.

Ik heb de roze oversized sweater gecombineerd met haar lievelingsvest. Het is comfortabel, maar lekker warm. En de bontjas maakt deze outfit helemaal ijsbaanproof ;-). Wat vind jij van deze combinatie?

Je kunt de jas van Aimee shoppen via deze link

sdr sdr cof sdr sdr sdr

Klik hier om de winterjas van Aimee te shoppen

Plaats een reactie