NELSON MAGAZINE

NELSON MAGAZINE PUBLICATIE

Najaar 2016

Frederieke Wieberdink: Het gezicht achter Kindermodeblog.nl

”Kindermode en ‘het stylen’ van kinderen vind ik geweldig”

Voor de laatste kindermode trends zou je haar absoluut moeten volgen: Kinderstyliste en blogster Frederieke Wieberdink. Ze is een van onze favoriete blogsters op dit moment. Ze plaatst prachtige foto’s van kindermode outfits op haar blog kindermodeblog.nl Ze inspireert met nieuwe collecties, trends en musthaves. Én ze geeft veel stylingtips! Frederieke is mama van Doutzen (6) en Oliver (2) en getrouwd met Sjoerd.

Hoe is het idee ontstaan voor Kindermodeblog.nl ?
Vijf jaar geleden ben ik met mijn blog kindermodeblog.nl begonnen. Ik werkte in een hippe kinderwinkel en maakte veel outfit foto’s van mijn dochtertje Doutzen. Omdat ik graag wilde ondernemen en mijn inspiratie wilde delen én omdat ik heel erg van schrijven houd, ben ik gaan bloggen.

Hoe ziet je leven als blogger eruit?
Eigenlijk is geen dag hetzelfde, al zit er natuurlijk wel een soort rode draad in van vaste handelingen. Zo begin ik de dag met een rondje social media. Ik post een foto op Instagram. Om 7 uur gaat ook de eerste blog online op de site en Facebook. Na het wegbrengen van de kinderen fiets ik door naar kantoor. Iedere keer komen er weer leuke nieuwe dingen op mijn pad en ik heb de afgelopen 5 jaar ook zoveel bijzonders meegemaakt. Mijn reisjes naar het buitenland, de vele fotoshoots, de samenwerking en het contact met webshops en merken, En natuurlijk het contact met mijn volgers.

Hoe verzin je iedere dag weer iets leuks voor je blog?
Je zou denken dat de inspiratie een keer op is he?! Gelukkig zit ik altijd boordevol ideeën en plaatsen we op Kindermodeblog iedere dag weer nieuwe blogs. Er zijn ook zoveel leuke merken en collecties om over te schrijven. En doordat je natuurlijk alles met elkaar kunt mixen en matchen, kun je steeds weer met nieuwe inspiratie komen. Gelukkig werk ik met een team, en samen zorgen we steeds weer voor nieuwe inspiratie!

Hoe combineer je je werk en je gezin?
Er gaat veel tijd in zitten. Laten we het erop houden dar ik meer werk dan gemiddeld. Omdat ik mijn werk zo ontzettend leuk vind, heb ik ook altijd zin om te werken! De combinatie van een eigen bedrijf en een gezin met jonge kinderen is soms wel pittig, maar ik zou niet anders willen. Je moet meer regelen en je loopt vaker tegen probleempjes aan ( denk aan kind ziek, studiedag, vakanties) maar voor alles is een oplossing.

Plaats een reactie