GESPOT! NIEUWE COLLECTIE NO ADDED SUGAR

No added Sugar! Ken jij dit kinderkleding merk al? Op Kindermodeblog heb ik al wel eens eerder verteld over dit waanzinnig gave kindermode merk – dat dit jaar al 15 jaar bestaat! – en bij het zien van de nieuwe wintercollectie werd ik weer helemaal enthousiast!

De kinderkleding collectie van No Added Sugar is net even anders en geeft je net als de naam zelf een echt ”wow” gevoel. De kinderkleding is fashionable, maar toch heel draagbaar. Heeft een frisse uitstraling en zit dit seizoen vol gave en opvallende prints, maar ook de meer basic en uni items zien er te gek uit. Het Britse kinderkleding merk wat in 2001 begon met baby T-shirtjes is in 15 jaar tijd uitgegroeid tot één van de meest bekende en populaire kinderkleding merken in Engeland. Kwaliteit en comfort staat voorop en ieder seizoen wordt er gezocht naar de mooiste stoffen uit Europa, Japan en jawel, Engeland zelf. No Added Sugar heeft naast kleding voor jongens en meisjes ook een speciale lijn voor de allerkleinsten. Een echte aanrader als je het ons vraagt! Wat vind jij van de nieuwe winter collectie van No Added Sugar? Leuk als je het ons laat weten in een reactie onder deze blog of op Facebook!

Je kunt hier direct naar de webshop van No Added Sugar

fidgety_boy_1 nas_lookbook_aw16_28 nas_lookbook_aw16_06 nas_lookbook_aw16_19 nas_lookbook_aw16_07 nas_lookbook_aw16_13 nas_lookbook_aw16_26 nas_lookbook_aw16_23 nas_lookbook_aw16_16 nas_lookbook_aw16_27 nas_lookbook_aw16_24 _97513f6f2b2df01af0e51ede44c3b80267d229977eb307b682_pimgpsh_fullsize_distr

Klik hier om direct naar de webshop van No Added Sugar te gaan

Kende jij dit kinderkleding merk al? En wat vind jij van de nieuwe wintercollectie?

 

Tags: ,

Plaats een reactie