SMALL RAGS |DE HIPPE LEGGING VAN PHILOU

Een nieuwe fase is aangebroken. Zoooo TROTS als een pauw is Philou en wij ook! Philou loopt nu een aantal weken en ze is niet meer te stoppen. Ze gaat van links naar rechts met een enorme grote glimlach op haar gezicht. Vanaf nu is het opletten geblazen. Ze gaat zo razendsnel en ziet geen angsten. Lopen, (bijna) rennen en klimmen. Iedere dag heeft Philou er weer een blauw vriendje bij, genaamd ‘blauwe plek’. Vallen en weer op staan, maar altijd met een stralende lach.

Philou heeft geluk en een beetje pech dat zij een oudere zus heeft. Geluk: omdat het zo gezellig is samen met Olivia. Pech: ze draagt veel kleertjes die van Olivia zijn geweest. Gelukkig merkt ze hier zelf niks van en ziet er net zo leuk uit! Zonde van al die mooie kleertjes om ze niet nog een ronde te dragen. Af en toe mag ik Philou ook wel eens verwennen met iets nieuws.

Voor het najaar heb ik een paar nieuwe dingen voor Philou gescoord, waaronder deze legging van Small Rags. Een hippe legging met een goede pasvorm van een heel zacht stofje. De kleur Nutmeg Melange omschrijf ik als mooie natuurtint, een combinatie van een beetje oudroze, donkerrood en bruin. Een kleurtje wat makkelijk te combineren is.

Philou draagt de legging hier samen met een sweater van Phil & Phea en om alvast in een winterstemmig te komen een sjaal en muts van Zara.

Wat vinden jullie van Philou haar outfit?

Klik hier om deze legging van Small Rags te shoppen

philou-smallrags philou-smallrags philou-smallrags philou-smallrags philou-smallrags philou-smallrags

Klik hier om de legging direct bij Lot&Tom te shoppen

Wat vinden jullie van Philou haar legging?

Tags: , ,

Plaats een reactie