EAT YOUR HEART OUT | DEZE SWEATER IS TE COOL!

Door Sophary:

In alle hectiek voor ons verhuis en voorbereidingen voor de vakantie naar Thailand – tja, alles komt ineens tegelijk pffff – kon ik jullie deze musthave sweater echt niet onthouden.

Hugo Loves Tiki is 1 van mijn lievelings kinderkledingmerk. Ze hebben elk seizoen unieke items in hun collectie. En voor deze herfst/winter kon ik echt niet kiezen. Dus ik heb bijna alles van de nieuwe collectie ingeslagen ;-).

Deze eat-your-heart-out sweater is te cool! De pasvorm is oversized en daarom super tof te combineren met all over printed leggings. En voor mama’s die graag willen twinnen … ze hebben deze sweater ook in damesmaat. Hoe gaaf is dat?!? Aimee draagt ‘m met een legging van de H&M en sandalen van de Zara.

Je kunt de sweater hier shoppen

Processed with VSCO with c2 preset Processed with VSCO with c2 preset Processed with VSCO with c2 preset Processed with VSCO with c2 preset Processed with VSCO with c2 preset Processed with VSCO with c2 preset

Klik hier om de sweater direct te shoppen

Wat vind jij van deze gave sweater van Aimee?

Tags:

Plaats een reactie