NAME IT | DE STOERE JONGENS SWEATER VAN TIBEAU

Door Frederique:

Liefde op het eerste gezicht met de outfit van Tibeau. Een stoere jongenslook maar toch stijlvol. Tibeau draagt een te gave sweater van Name it. De sweater is gemêleerd blauw van kleur, is gemaakt van super zachte stof en heeft een grote opdruk op de borst. De pasvorm is prima en Tib kan zich er lekker in bewegen. De trui heeft een beetje een vintage uitstraling door de vale opdruk van de letters. Juist daarom vind ik ‘m zo gaaf. Daaronder draagt Tib een skinny jeans van Zara, maar ook met een shortje is de trui mega leuk te combineren. Deze gaat zeker mee de koffer in, ideaal voor wanneer het ’s avonds wat afkoelt en we nog lekker op het strand zijn. Deze sweater is absoluut één van mijn favorieten!

unnamed-011 unnamed-3 unnamed-010 unnamed-012 unnamed-009
Wat vind jij van de stoere sweater van Tibeau?
Tags: , ,

Plaats een reactie