IGLO + INDI | DE UNIEKE PRINT JURK VAN THIRZA


Wat een héérlijk weer deze week zeg! Zo fijn dat we toch ook nog even mogen genieten van tropische temperaturen. De ideale oplossing voor dit soort dagen zijn; jurkjes! Want het grote voordeel van jurkjes is dat je ze het hele seizoen door kunt dragen. Thirza is ook dol op jurkjes en draagt haar jurkje van Iglo + Indi uit de nieuwe wintercollectie. De zachte groen grijze kleur is gemakkelijk te combineren en de all over ”i” print maakt van de jurk een echte eye-catcher. Thirza draagt haar jurkje met een fijne streep legging, maar op een dag als vandaag draag je ‘m natuurlijk lekker op blote benen. Tip: Wanneer het straks wel echt winter wordt combineer het jurkje dan met een grof gebeid wollen vest of een stoere bomber! Weer of geen weer, Thirza is er klaar voor 😉

Je kunt de jurk hier shoppen

_63A9674 _63A9660 _63A9613 _63A9623 _63A9636 _63A9709 _63A9668

Klik hier om de jurk direct te shoppen

Wat vind jij van de jurk van Thirza?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , ,

Plaats een reactie