AMMEHOELA | HET SUPER STOERE T-SHIRT VAN GENE


Weet je nog dat ik een tijdje terug een primeur met je mocht delen?! Over het splinternieuwe en gave kinderkleding merk Ammehoela? ( klik hier als je dit gemist hebt )  Nou ik heb goed nieuws hoor, want de nieuwe collectie van dit coole kindermode merk is vanaf deze maand verkrijgbaar! Ook Gene is helemaal happy met zijn nieuwe T-shirt waar hij heerlijk in kan bewegen en rennen zoals echte stoere jongens dat doen.T-shirtjes kun je nooit genoeg hebben – hoeveel wasjes draaien jullie per dag? – en dit T-shirt is toch net even extra speciaal en uniek door de print die over de helft van het shirt loopt. Speels, eigenzinnig en super stoer! Fijn detail zijn ook de druk knoopjes op de schouder die het aan- en uittrekken nog gemakkelijk maakt. Gene draagt zijn T-shirt op een iets verwassen skinny jeans en wanneer het straks weer wat frisser wordt combineer je er gemakkelijk een vestje bij. Gene is is ready to go! Wat vind jij van zijn outfit?

Je kunt hier het T-shirt direct shoppen
_63A7059 _63A7121 _63A7129 _63A7205 _63A7141 _63A7071

Klik hier om direct bij Ammehoela te shoppen

Wat vind jij van het T-shirt van Gene?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , ,

Plaats een reactie