DE GAVE MUSTHAVE SWEATER VAN NOUR

Sweaters, ik houd ervan! Welke seizoen het ook is, sweaters – truien – pullovers hoe je ze ook wil noemen, ze komen gewoon altijd van pas! En daarbij komt dat het ook nog eens een kledingstuk is dat je gemakkelijk kunt combineren en je dus zó klaar bent. Ideaal toch? Deze musthave sweater van Nour wil ik ook graag even met je delen. Simpel door de zachte taupe/grijze kleur, maar waanzinnig leuk door de bird print die de sweater net weer even speciaal maakt. Nour is ook helemaal blij met haar nieuwe sweater van het kinderkleding merk Iglo + Indi en draagt ‘m op een antraciet kleurige print legging van Tumble ‘N Dry. Tip: Door de outfit af te stylen met leuke accessoires of een kek hoedje geef je de totale outfit net een extra touch! Nour is er klaar voor! Wat vind jij van haar trui?

Je kunt de sweater hier shoppen in de SALE

_63A8053 _63A8067_63A7886_63A8011_63A8005

_63A8078

Klik hier om de sweater direct in de SALE te shoppen

Wat vind jij van de outfit van Nour?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: ,

Plaats een reactie