GESPOT IN PARIJS | MONOCHROME TREND

Hoewel zomer 16 hier in Nederland gevoelsmatig nog echt moet beginnen, hebben we op de kindermode beurs Playtime in Parijs al de zomercollecties voor volgend jaar kunnen bewonderen – yes, summer 17 it is! – Ik kan je vertellen er komt weer veel – heel veel – leuks aan komend seizoen! De monochrome trend die op dit moment al razend populair is, zullen we ook komend seizoen zeker terug gaan zien. Gelukkig maar want op deze trend ben ik – en ik denk jij ook – nog lang niet uitgekeken en graag deel ik alvast een aantal sneak peaks met je. Je geduld wordt nog even op de proef gesteld, maar ik ben heel benieuwd welke items jouw favoriet zijn. Leuk als je het me laat weten in een reactie op Facebook! Enjoy!

_63A2428

_63A2453

Zoveel leuks gezien bij Sproet & Sprout! Dit kinderkleding merk staat bekend om de zwart / wit kleurtonen en de nieuwe collectie is ook echt weer om heel hebberig van te worden! Wat vind jij van dit pakje?

_63A2430 _63A2457 _63A2993

Ook in de collectie van Tumble ‘N Dry zien we een paar monochrome items. Dit pareltje pikte ik er natuurlijk meteen even uit!

_63A3118 _63A3122

Niet alleen grafische, maar ook beren printjes in de collectie van Zweedse kinderkleding merk Koolabah. Super stoer toch?

_63A3136

Ook in de collectie van het nieuwe kinderkleding merk Free Sisters zien we de monochrome trend terug komen. Zowel leuk voor de kleine als de grote meiden! Want dit merk loopt door tot 14 jaar!

_63A3302

Wauw dit jurkje van Hilda.Henri sprong er toch echt wel even tussen uit. Uniek, eigenzinnig en heel gaaf!

_63A3317

Streepjes en panter printjes bij Munster Kids! Door de witte ”kleur” die wat meer aanwezig is krijgen de items gelijk een frisse zomerse look!

_63A3274

Dit mooie setje van House of Jamie moet ik natuurlijk even met je delen. Stoer en girly tegelijkertijd en super comfortabel door het zachte materiaal.

_63A2497

Naast frisse kleuren, blijven we ook de monochrome trend terug zien bij Pocopato. Dit Poolse kinderkleding merk heeft mij zeker weer weten te verrassen!

Welke items of merken die ik heb gespot springen er voor jou het meeste uit? Ik ben benieuwd en zou het erg leuk vinden als je dit laat weten in een comment onder deze blog of in een reactie op Facebook.

 

Tags: , , ,

Plaats een reactie