DE HIPPE GILET VAN JUUL


Door Frederique:

Het is sale en dat betekent voor vele shopaholics onder ons een feestje. Dat ene jurkje of die sweater die je al weken geleden hebt gespot maar niet mocht kopen (afspraak met jezelf) omdat je al zoveel geshopt hebt of omdat het toch net wat te prijzig was? Herkenbaar?! Nu begint het spel pas, alle webshops afstruinen in de hoop dat het nog verkrijgbaar is en op zoek naar de juiste maat. Klinkt bekend toch? Voor mij niet, integendeel zelfs. Ik ben, tot mij grote teleurstelling, niet zo goed in shoppen tijdens de sale. Vaak hebben ze de maten van mijn kids niet meer of is het niet de juiste kleur.  Jammer maar dat is nog niet eens het grootste probleem. Vaak koop ik dan toch een maatje groter maar tegen de tijd dat Juul of Tibeau er dan in passen, vind ik het niet meer leuk. Erg he?! Dit is dus een typisch geval van een miskoop. En tussen ons gezegd, dat zijn er meerdere dan één.

Deze keer had ik geluk en ben ik goed geslaagd bij CKS. De sale is nog maar net begonnen en ik wist dus dat ik er op tijd bij moest zijn. Tussen de stapels kleding vond ik dit gave giletje. Een handig kledingstuk want deze kun je zowel zomers als winters dragen. De gilette is afgewerkt met rafels en aan de achterzijde een grof touw. Juul draagt er een gebroken wit hemdje onder ook van CKS, gecombineerd met een stoere skinny jeans van de Zara met gaten. De girly gouden glitter sneakers van Superga maken de look compleet. Oh I love de outfit van Juul! Zijn jullie wel goed in het shoppen tijdens de sale? Hebben jullie nog tips?

Je kunt het gilet nu in de Sale shoppen via deze link

unnamed-4_1

unnamed-1_1

unnamed-3_2

unnamed-2_2

unnamed-5_1

Klik hier om direct het gilet te shoppen in de Sale

Wat vind jij van de outfit van Juul?

Tags: , ,

Plaats een reactie