NAME IT | DE HIPPE JEANS VAN PHILEINE


Door Renske

Jeans, ik hou er echt van. Zelf tientallen verschillende exemplaren en kleuren in de kast, ripped en heel, skinny en boyfriend, wit en zwart, etc.

Ook bij kinderen vind ik het superleuk staan maar toch kies er in het begin niet snel voor. Waar ik Julie met 6 maanden een boyfriend jeans aandeed, heb ik bij Phileine een stuk langer gewacht. Ik denk nu ook: serieus? Een boyfriend?  Ze kon alleen liggen…..!

Totaal niet praktisch uiteraard! En er zijn echt zo ontzettend veel leuke soepele broekjes dat die jeans echt wel even kunnen wachten. Julie heeft er nu wel een aantal (ok best veel) en ook Phileine heeft inmiddels een stapel in de kast liggen maar die gaan minder vaak aan dan de stretchy leggings en andere broekjes.

Bij Beau wacht ik voorlopig nog heel lang denk ik als ik wil dat ie ooit gaat leren tijgeren / kruipen…….

Voor Phileine vond ik onlangs wel een goede tussenoplossing. Een broek met het uiterlijk van een jeans maar van heel soepel materiaal!

Dit grijze broekje met donkere zebrastrepen van Name It, is van hele fijne stretchstof en heeft aan de bovenkant ook elastiek in plaats van knopen of een rits. Ideaal om lekker in te bewegen dus maar wel met de stoere uitstraling van een jeans!

Ik heb ‘m hier gecombineerd met een longsleeve met veren van Tumble ‘N Dry en witte Adidasjes. Echt een aanrader voor de jeans liefhebbers onder ons!

Je kunt de jeans shoppen via deze link

DSC03506

DSC03515

DSC03503

DSC03516

DSC03525

Klik hier om deze jeans direct te shoppen bij Name it

Wat vind jij van de geprinte jeans van Phileine?

Tags: , ,

Plaats een reactie