TUMBLE ‘N DRY | DE TRENDY SWEATER VAN MARE


Kleurrijk en helemaal volgens de laatste kindermode trends! In deze fluor gele sweater is Mare zeker niet te missen en is dan ook een echte eye-cather. De sweater van Tumble ‘N Dry is superzacht, heeft een grappige tekst print van kraaltjes op de voorkant en is ondanks de opvallende kleur  gemakkelijk te combineren! Met deze sweater ‘spice’ je de zomer outfit van je dochter helemaal ‘up’. Mare draagt ‘m op een stoer en tegelijkertijd girly streep shortje van Zadig & Voltaire. Een outfit om heerlijk in te kunnen spelen en rennen! Have a lovely day!

Pssst!!! De trui is ook nog in het knal roze verkrijgbaar én je shopt ‘m nu ook nog eens in de sale!

Je kunt de sweater shoppen via deze link

_63A0187

_63A0041

_63A0127

_63A0096

_63A0205

Klik hier om direct te shoppen bij Tumble ‘N Dry

Wat vind jij van deze sweater van Mare?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , ,

Plaats een reactie