REPORT LITTLE BARCELONA MADRID

Wie mij redelijk op de voet volgt heeft natuurlijk allang gezien dat ik dit weekend in Madrid ben geweest voor de kindermode beurs Little Barcelona. Het was voor mij de derde keer dat ik naar deze beurs ging, alleen was het deze keer op een hele andere, nieuwe locatie! En net als de vorige keren heb ik het onwijs naar m’n zin gehad! Ten opzichte van alle andere kindermode beurzen (zoals bijvoorbeeld de Kleine Fabriek in Amsterdam of Playtime Paris in Parijs) is dit een erg kleine beurs. Maar het grote voordeel van een kleine beurs vind ik wel dat je echt even de tijd kunt nemen om alles goed te bekijken en dat de sfeer ook erg persoonlijk is!

Madrid is sowieso een geweldige stad en ik kan iedereen aanraden om er een keertje naar toe te gaan!

Heb je mijn VIDEO van de beurs al gezien?

Dit zijn de merken die me het meeste zijn opgevallen….

* Shoes le Petit
De naam van het Spaanse merk zegt het al, schoentjes voor de allerkleinsten! Deze handgemaakte leren babyschoentjes zijn echt té schattig voor woorden. De schoentjes zijn zeer flexibel wat ze perfect maakt voor babyvoetjes. Van sandaaltjes tot veterschoentjes, Shoes le Petit heeft het allemaal!

* Dyo Ministyling
DYO Ministyling is een geheel nieuw Spaans kindermode merk dat zich richt op het draagcomfort van het kind. Zachte en biologische materialen, maar ook is er heel bewust gekozen om geen gebruik te maken van ritsen, knopen en andere fournituren die het draagcomfort kunnen belemmeren. De collectie bestaat uit rustige kleurtonen met hier en daar een opvallende print. Een nieuw kindermode merk om zeker in de gaten te houden!

* Organic Zoo
Van de nieuwe collectie van Organic Zoo word ik gewoon heel blij. Naast de populaire teksten als ”Milk” en ”Chocolade” die nog steeds té leuk zijn zien we komend seizoen ook een aantal nieuwe hele leuke teksten voorbij komen. SMILEEEEE! 🙂 Dit mooie kinderkleding merk is echt eentje om te onthouden.

* Khualo Mini
Een super hip en nieuw kindermode merk dat ik in Madrid op de beurs heb gespot is Khualo Mini. Knallende kleuren, grafische en opvallende prints en vernieuwende modellen. Yes! Dit kinderkleding merk gaan we zeer zeker in de gaten houden want wat is deze collectie onwijs gaaf! Ik moet nog wel even oefenen op de naam… 😉

* Ubang
Houd jij van fantasierijke prints, vrolijke kleuren combinaties en kleding die net even anders is? Dan is Ubang het helemaal! Dit Deense kindermode merk combineert de fantasie van het kind met de laatste trends. En de sokken van dit merk zijn ook echt suuuperleuk!

* Soft Gallery
We blijven even in Denemarken, want ook Soft Gallery heeft Scandinavische roots! Vele van jullie zullen dit kinderkleding merk misschien al wel kennen en ik kan je vertellen de nieuwe collectie ziet er wederom heel mooi uit. Leuk om te vertellen is dat dit kinderkleding merk volgend jaar ook met hele hippe UV badkleding komt!

* MarMar Copenhagen
MarMar Copenhagen is een cool en stijlvol kinderkleding merk. Dit kindermode merk zoekt graag de de contrasten op in de kleding. Chic en cool, vintage look en nieuw, luxe en toch functioneel. Een super hip en trendy merk voor jongens en meisjes van klein tot groot! En panterliefhebbers opgelet! Deze collectie heeft weer een aantal musthaves om heel panterig-hebberig van te worden.

* MinaBay
Minabay, een kinderkleding merk voor jongens en meisjes uit Barcelona. Een mix van klassiek en hip tegelijkertijd. De kleding van dit Spaanse kindermode merk ik gemaakt van mooie en rijke materialen, subtiele prints en borduursels. Elk item is anders en uniek!

* Angue Angue
Angue Angue is een kinderkleding merk met een verhaal. Ieder seizoen schrijft en illustreert ontwerpster Anna een verhaal waaruit de nieuwe collectie voortvloeit. Gedetailleerde prints en rijke materialen als een mooie piqué stof. De collectie van het nieuwe seizoen heeft als thema de Afrikaanse Savanne en neemt het kind mee op avontuur!

* Señorita Lemoniez
Een kindermode merk voor de wat oudere kinderen. De collectie van Señorita Lemoniez is klassiek en stijlvol, maar door de print en kleuren combinaties toch heel hip! Rijke stoffen, mooie afgewerkte details alles is tot in de puntjes doorgevoerd.

Benieuwd naar meer info over de merken die aanwezig waren op Little Barcelona? Klik dan hier
_D6C0243 IMG_7218 _D6C0251 _D6C0287 _D6C0082 _D6C0093 _D6C0281 _D6C0296 _D6C0101 _D6C0103 _D6C0137 _D6C0125 _D6C0146 _D6C0157 _D6C0140 _D6C0163 _D6C0189 _D6C0178 _D6C0175 _D6C0220 _D6C0218 _D6C0226 _D6C0256 _D6C0299 _D6C0303 _D6C0325 _D6C0318 IMG_7070 IMG_7094 _D6C0309 _D6C0328 IMG_7057 IMG_7066 IMG_7067 Processed with VSCO with c1 preset IMG_7204

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Plaats een reactie