REPORT MADRID LITTLE BARCELONA


Hoewel ik alweer middenin de shoots en shopping sessies zit en lekker druk ben met bloggen en leuke opdrachten, ben ik ook nog steeds ontzettend aan het nagenieten van mijn blog trip naar Madrid. En ik vind het nu de hoogste tijd voor een uitgebreid blog verslag! Lekker kopje thee erbij en lees en kijk maar even mee….

Toen de uitnodiging van Liltte Barcelona binnenkwam om naar Madrid te komen om de kindermode beurs te bezoeken ben ik zowat een gat in de lucht gesprongen. Geen geintje. Zo’n uitnodiging voor een kindermode beurs is natuurlijk al hartstikke gaaf, maar Madrid! Hello! Dat is mijn lievelings stad! Je snapt ‘t, er werd meteen een groot kruis in de agenda gezet. Want dit soort trips zijn gewoon goed voor alles! Goed voor blog inspiratie en werk materiaal, maar ook voor mijn persoonlijke inspiratie en creativiteit. En voor de gezelligheid en ontspanning natuurlijk. Wat dacht je van uitslapen bijvoorbeeld?! En ‘s avonds lekker uit eten zonder op de klok te hoeven kijken. Madrid is echt een fantastische stad en ik kan iedereen aanraden om er een keer heen te gaan!

Maar goed, de beurs dus. Little Barcelona is een redelijk nieuwe kindermode vakbeurs die is opgezet in Barcelona, maar nu dus is verkast naar Madrid en daar een onderdeel is geworden van de grote modebeurs Momad. Momad is echt h-u-g-e! Ik was nog nooit eerder op zo’n grote en kolossale beurs geweest. De beurs was verdeeld over meerdere hallen, dus we hebben flink wat metertjes gemaakt. Maar het kinder gedeelte, de Little Barcelona is juist heel klein. Er stonden ‘maar’ 17 kindermode merken. Ik ben natuurlijk beurzen gewend als Kleine Fabriek en Playtime Paris, beurzen waar echt meer dan 100 merken staan, in Parijs zelfs rond de 400. Little Barcelona was echt vele malen kleiner, maar jeetje, dat geeft een rust. Het is eigenlijk heel dubbel. Na een dag Playtime Paris of Kleine Fabriek ben je super voldaan maar heb je ook een klein beetje het gevoel dat je niet alles hebt gezien en dat je tijd te kort bent gekomen. En hier hebben we alles gewoon twee keer op ons gemakje bekeken en uitgebreid gepraat met de standhouders. Wat eigenlijk ook wel heel erg leuk is, en stiekem veel relaxter! En ondanks dat het niet groot was, had ik toch een super voldaan gevoel. Ik heb namelijk echt héle leuke dingen gezien en nieuwe inspiratie opgedaan. Maar ook het proeven van de sfeer, het ontmoeten van nieuwe mensen en dan in combinatie met een inspirerende citytrip. Ik heb nu alweer zin in de volgende keer, want in februari ga ik weer!! Yesss!

Little Barcelona heeft als doel om als beurs groter te worden en meer merken aan te trekken, maar wil toch ‘het kleine’ behouden. Ik ben heel benieuwd, ik ben in ieder geval heel erg enthousiast!

DSC_0310

DSC_0288

DSC_0236

DSC_0235

DSC_0254

DSC_0259De ‘kinderafdeling’ van Momad: Little Barcelona!

DSC_0189De collectie van Nadalelazos is te gek! Ik ben helemaal weg van dit merk, en dit neemt per beurs bezoek toe. De vorige keer zag ik dit merk in Parijs en nu dus in Madrid en de collectie wordt steeds leuker…. 😉

DSC_0194Dit broekje is toch TE leuk! Lekker fris groen kleurtje met een gele ‘verfstreep’ erop. Zoiets heb ik nog niet eerder gezien, lekker origineel dus!

foto 2 (16)Even wat leuks neerleggen en een fotootje posten op Instagram. ‘ From Where I Stand’ dat snap je zeker wel 😉

foto 4 (11)

Ik twijfel nog een beetje, welke vind ik leuker? Links of rechts? Uhm, allebei evenleuk!

foto 5 (10)Sweatbroekje, tof sweatertje erop. Ik zou Oliver dit zo aantrekken!

foto 2 (18)

Leuke, lieve en hippe printjes bij Nadadelazos. Ik blijf alleen maar struikelen over die merknaam. Hebben jullie daar ook last van?

foto 4 (13)
Leuk is dit hemdje met giraffen hè! Is van het ondergoed merk, ok komt ie, Maripuri Tijeritas. Alles van dit merk voelt stevig en zacht aan. Dit is echt kwalitatief goed ondergoed,

foto 5 (9)Deze waterschoentjes zijn toch echt TEEEEEEEE leuk, lief en schattig!!

DSC_0203Wie mij heeft gevolgd op Instagram heeft mijn enthousiasme voor deze items al kunnen zien! Want wat een uitvinding zijn deze kinder regenjassen!! Hoewel het schijnbaar al wel even bestaat, had ik dit nog nooit eerder gezien. Deze regenjassen hebben een witte print, maar zodra er water op komt – denk aan een plensblui – dan krijgen de witte printjes allemaal een (ander) kleurtje. Hoe coooool! Die met Zebra’s was mijn favoriet!

foto 1 (17)-001GETEST! En jaar hoor, het werkt! Echt geweldig toch! Kende jij deze regenjassen al?

DSC_0209

foto 1 (19)

De naam? Holly & Beau! Surfen en googlen maar dames. Zo wordt regen nog leuk!

foto 3 (12)

Ik krijg er maar geen genoeg van, Nadadezalos. Ooooh die naam. Kan dat niet please wat makkelijker?

foto 1 (16)Dit merkje is brand new! Mag ik jullie voorstellen aan Bau Bau Kids? Een super sweet en zacht merkje met lieve en vrolijke printjes. Gewoon heel schattig en draagbaar. Eens?

DSC_0280

De Spaanse Ana en ik! Ze heeft me veel verteld – gelukkig in het Engels 😉 – over de beurs en de merken die er staan. Heel leuk om dat allemaal te horen!

DSC_0249
Let’s meet Aio! Nóg zo’n geweldig nieuw kindermode merk. Mooie kleuren, prints en fijne vestjes. En toch anders! Dit lijkt me wel een merk om in de gaten te houden. Ga ik in ieder geval wel doen! 😉

DSC_0267

foto 3 (9)Links of rechts? Welke kies jij?

DSC_0270

Deze vestjes dus. Wat een beauty’s hè!

foto 4 (9)

Zomaar even een paar van mijn favoriete Aio items…

 

DSC_0219En toen viel ons oog op Alouette. Een merk dat ik ook nog nooit eerder gezien had. Tikkeltje klassiek, met hier en daar een opvallend en vrolijk printje. Goed te mixen en matchen!

DSC_0260

Een prachtig grijs gebreid truitje. Leuk voor zowel een jongentje als een meisje. Ik zie het voor me op een super lichte jeans, met witte All Stars eronder. En jij?

DSC_0263Vrolijk shortje van Alouette!

DSC_0258

De sokken van Ubang. Wat zijn ze leuk!!!

DSC_0228

DSC_0233

DSC_0227

DSC_0188

DSC_0195

DSC_0244 DSC_0238 DSC_0245

DSC_0311

Bye bye Little Barcelona in Madrid! Tot de volgende keer!!

– X♡ – Free

Wil je alle merken nog eens even rustig nalopen?
Klik dan op deze pagina, hier vind je ze allemaal!

Ben jij een merk of winkel en wil jij meer weten over deze kindermode beurs in Madrid? Neem gerust contact met me op.

frederieke@kindermodeblog.nl

Tags: ,

Plaats een reactie