WEBSHOP TIP | MOCKIES BABY SCHOENEN


Whaaa! Misschien ken jij het merk Mockies al lang, daarom meteen even mijn vraag: heb jij hun nieuwste schoentjes al gezien? Mockies heeft nu ook te gave sandaaltjes!! Klik direct hier om te zien welke sandaaltjes ik bedoel.

En voor diegenen die hier nieuw zijn of nog niet eerder met Mockies in aanraking zijn gekomen: Let’s meet Mockies, dé webshop waar je de meest coole en überschattige baby- en kinder moccasins kunt vinden. De populaire babyschoentjes van Mockies zijn handgemaakt en van 100% leer. Dat laatste is trouwens echt een pré bij het aanschaffen van baby- en kinderschoenen. Zo kunnen de voetjes van je kindje vrij ademen en wordt hiermee de kans op zweetvoeten en infecties sterk verminderd. Mockies sluiten goed aan op de voet en zijn gemaakt van soepel leer!

Maar, ze zijn natuurlijk ook he-le-maal het einde om te zien! Met de baby- en kinderschoentjes van Mockies style je echt elke outfit van je kleintje af! En hoe leuk is het om je zus of een goede vriendin een paar Mockies cadeau te doen? De schoentjes zijn verkrijgbaar in verschillende modelletjes, kleuren en printjes en ze zijn gemakkelijk te combineren door de neutrale kleurtonen. Ik vind ze echt te gek! Het ene paar is nog schattiger dan het andere en kiezen is bijna onmogelijk 😉

Wat vind jij van de baby schoentjes van Mockies? Leuk als je dit aan me laat weten in een reactie op Facebook!
Oh en psssst, bij Mockies verzenden ze gratis binnen Nederland! Altijd fijn.

Je kunt hier klikken om naar de webshop van Mockies te gaan

unspecified-2

IMG_2413

unspecified-3

unspecified-5

unspecified

IMG_2415

unspecified-4

Klik hier om direct naar de website van Mockies te gaan

Wat vind jij van deze baby en kinderschoenen?

Tags: , , , ,

Plaats een reactie