QUINN & FOXX | OUTFIT DRAGO


Door Joice:

Èn een Fristi met een rietje voor de jongedame? Ja HIJ wil graag een Fristi, de ober krijgt rode wangen. Mensen denken (bijna) altijd dat Drago een meisje is, dat snap ik wel want zijn haren zijn lang en hij heeft een zacht gezichtje. Maar we knippen zijn haar niet af, we trekken hem juist een mooie longsleeve aan met de tekst “Messy hair don’t care” van het merk Quinn & Fox.
Eigenlijk had er moeten staan “Long hair don’t care”, maar die hadden ze niet en deze tekst is gewoon TE grappig!

Quinn & Fox komt uit Los Angeles en is gemaakt van milieuvriendelijke stoffen, ze hebben leuke designs en vaak coole teksten op de kleding.
Alles word in Amerika gemaakt voor kinderen en niet door kinderen, dus dat is mooi!

De longsleeve is aan de achterkant langer dan aan de voorkant wat een leuk effect geeft, ik heb het nu gecombineerd met een fijne legging van American Apparel, maar het combineert eigenlijk overal bij.
Altijd als Drago ’s ochtends wakker word lijkt zijn haar wel ontploft en zit het dus echt “Messy”, maar even kammen en hoppa het zit in model.
Geen gel of haarlak nodig, laat maar lekker waaien en kort knippen doen we niet, Drago met kort haar is als Bob Marley zonder dreadlocks 😉
Drago is trouwens als de dood voor de kapper dus het is iedere keer weer even een dingetje, maar een snoepzak doet wonderen! Vinden jullie de tekst op de longsleeve ook zo leuk?

Je kunt Quinn and Fox shoppen via deze link

unnamed_1

unnamed-2_1

unnamed-4_1

unnamed-3_1

unnamed-1_1

Klik hier om Quinn and Foxx te shoppen

Wat vind jij van de outfit van Drago?

Tags: , ,

Plaats een reactie