TREND MUSTHAVES | INDIGO BLUE


We love denim! Denim is onmisbaar in iedere garderobe en het combineert ook nog eens super makkelijk! Met denim items kun je alle kanten op en zie je er altijd stylish uit! Nu is denim dit seizoen méér dat HOT! Maar ook de blauwe indigo kleurtinten zien we deze zomer ook volop terug, ook in non denim items als T-shirt, sweaters en tops. Super fijn en comfortabel natuurlijk. Je mag de verschillende indigo blue items ook zeker met elkaar combineren, juist! Door de subtiele kleurnuances maak je het speels en spannend. Have a lovely day!

 

TREND INDIGO

  1. Jumpsuits Finger in the nose 
  2. Short Finger in the nose
  3. Sweater Finger in the nose
  4. T-shirt Bobo Choses
  5. Sokken Bobo Choses
  6. Spijkerjas Noppies
  7. Broek Carrement Beau
  8. Jeans Bellerose
  9. Rokje Nununu
  10. T-shirt Mini Rodini

 

 

Tags: , ,

Plaats een reactie