MINIBOETIEK | 5 MUSTHAVES


Je wilt natuurlijk altijd dat je kind er leuk uit ziet! Want daar worden wij moeders nu eenmaal gelukkig en vrolijk van 😉 Herkenbaar?! Er is op het gebied van kinderkleding zo onwijs veel te vinden tegenwoordig dat je door de bomen het bos niet meer ziet! Geen enkel probleem natuurlijk – wij houden immers van veel keus – maar hoe fijn is het als je de allerleukste trend musthaves in Ă©Ă©n shop kunt vinden? DĂ© items die helemaal on trend zijn en die je gemakkelijk kunt combineren met de rest van de garderobe van je dochter. Wij hebben een TIP! Bij MiniBoetiek vind je de leukste tops, sweaters, jurkjes, broeken en accessoires voor hippe meiden tegen een fijne prijs! Top toch?! MiniBoetiek is constant op zoek naar de laatste mode items voor meiden om ons kindermode hartje sneller te doen laten kloppen! Weet je even niet hoe je de musthaves kunt combineren? Om je te inspireren worden alle items ”aan” gefotografeerd. Op deze manier kun je goed zien hoe het zit en zie je al een aantal combinatie mogelijkheden voorbij komen! Wat wil je nog meer? Wij hebben onze favoriete items hieronder voor je geselecteerd, maar er is veel meer leuks te vinden dus neem snel zelf een kijkje in de shop!

Je kunt de musthaves shoppen via deze link

jasje-madyson

jurk-desi

Schermafbeelding 2016-04-20 om 08.47.55

sweater-phyllis

vest-daphne

Klik hier om te shoppen bij MiniBoetiek

Welke musthave vind jij het leukste?

Tags: , ,

Plaats een reactie