TUMBLE ‘N DRY SPRING TOUR | DE GENOMINEERDEN + WINNAAR


De Spring Tour is in volle gang! En het gaat eigenlijk allemaal veel te snel, want wat is het leuk!! Volgende week zaterdag 23 april sluiten we de Spring Tour af bij Petozzi in Den Bosch! En hier gaan we natuurlijk een feestje van maken!

Met onwijs veel plezier kijken we terug naar de Spring Tour dag bij Tumble ‘n Dry in Amersfoort! Wat een te gekke dag was het en wat hebben we veel kids van top tot teen aan mogen kleden! Dit waren de 10 genomineerden van de shoot bij Tumble ‘N Dry! Spannend!! De jury zal nu uit deze genomineerden een winkel winnaar gaan kiezen. Wordt vervolgt…!

WIE IS DE WINNAAR VAN DE FAVORIETE OUTFIT FOTO WEDSTRIJD BIJ TUMBLE ‘N DRY? SCROLL SNEL NAAR BENEDEN…..

IMG_1393

IMG_1464

IMG_1517

IMG_1618

IMG_1626

IMG_2040

IMG_1537

IMG_1941

IMG_1421

IMG_2184

KLIK HIER OM TE ZIEN WIE DE WINNAAR IS GEWORDEN!

Tags: , , ,

Plaats een reactie