JEANS MINIMIZE | OUTFIT LOIS

Je hebt ze er in alle soorten en maten, er bestaan ontelbare modellen én ze zijn er voor jong en oud! Dan heb ik het natuurlijk over jeans! Een jeans kan tegenwoordig altijd, waar deze in het verleden alleen casual gedragen werd kan een mooie basic jeans met goede wassing nu ook voor nette gelegenheden.

Het fijne aan jeans is dat je deze zo lekker kan combineren met de rest van de outfit van je kleine. Ga je voor stoer, met een coole sweater en toffe sneakers of kies je juist voor een fijne ballerina met een mooie top erop? De jeans die Lios draagt is van Minimize en heeft een mooie donkere basis wassing wat ervoor zorgt dat de destroy plekken extra opvallen. Fijn is wel dat bij dit model de destroy weer dicht is gestikt wat ervoor zorgt dat je kleine lekker kan rennen en spelen zonder dat je bang hoeft te zijn dat de jeans verder scheurt. Lois kan lekker op pad in haar stoere jeans! Have a good day!

Je kunt de jeans shoppen bij Lemonade in Amsterdam! Deze winkel heeft geen webshop, maar nemen wel bestellingen aan via de mail die ze dan mooi verpakken en versturen! En erg leuk om te weten is dat Free morgen, zaterdag 26 maart, de hele dag bij Lemonade aanwezig is voor personal shopping én styling advies voor je kindje! Ook zal er een professionele fotograaf aanwezig zijn om mooie foto’s te nemen!

Je kunt hier klikken voor de contact informatie van Lemonade.

_63A9993

_63A9989

_63A0113

_63A0078

_63A0094

_63A0097

_63A0029

Wat vind jij van deze look?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Plaats een reactie