SCOTCH R’BELLE | OUTFIT LOIS


Wauwww! Wij zijn echt hélemáál weg van deze outfit van Lois. Hoe mega cool is haar jasje? Dit stoere leren jack is van Scotch R’Belle en toen we ‘m zagen was het liefde op het eerste gezicht! Het super zachte leer, de geborduurde details, de voering en de franjes aan de mouwen… alles bij elkaar maakt dit jasje tot een échte musthave! Helaas zijn echte leren jacks vaak erg prijzig… Voor onszelf kunnen we zo’n aankoop vaak nog zien als ‘investering’, maar kids groeien als kool en daarom zijn veel mama’s vaak op zoek naar een iets economischer alternatief. Dat snappen wij natuurlijk helemaal, maar deze beauty van Scotch is nu in de sale, en geloof ons, deze korting is écht de moeite waard. Lois draagt haar stoere Scotch R’Belle jack vandaag op een vrolijk shirtje van Kidscase geshopt bij BonBon on the Block in combi met een boys jeans van Zara. Vinden jullie deze outfit ook zo mega tof? Have a cool day!

Je kunt het jack mét flinke korting shoppen via deze link

IMG_3287

IMG_3268

IMG_3285

IMG_3299

IMG_3293

IMG_3283

IMG_3260

Je kunt het jack mét fikse korting shoppen via deze link

 

 

Wat vind jij van deze outfit van Lois?

Foto’s door Nicole Korsten

 

Tags: , ,