POLARN O. PYRET | OUTFIT OLIVIA


Goede basic items mogen niet ontbreken in een kledingkast. Voor mij is een goede basic, een shirt wat zo gedragen kan worden en wat makkelijk te combineren is. Een neutraal shirt of met print.

Zoals jullie misschien wel weten ben ik een enorme fan van streepjes. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Ieder seizoen scoor ik wel weer een aantal items met streepjes, voor de meisjes, voor mijn vriend en natuurlijk voor mezelf. I LOVE IT!!!

Voor Olivia heb ik weer een fijn shirt met streepjes gescoord die ik graag met jullie wil delen. Een shirt van Polarn O. Pyret, donkerblauw met een witte streep van 100% biologisch katoen. Het shirt heeft drukknopen op één schouder. Fijn voor alle kinderkoppies 😉 .

Olivia draagt het shirt hier op een skinny jeans met een jasje erover heen. Dit jasje was binnen snel uit getrokken, aangezien ze het snel warm heeft. Het strikje heb ik zelf op het shirt gespeld. Dit vond ik zo schattig staan, maar zonder strik is het shirt ook hartstikke leuk. Het shirt is trouwens voor zowel jongens als meisjes, zoals veel items van Polarn O. Pyret.

Wat vinden jullie van Olivia haar outfit? Zijn jullie ook fan van streepjes?

Klik hier om dit shirt te shoppen

Olivia Polarn o pyret

Olivia Polarn o pyret

Olivia Polarn o pyret

Olivia Polarn o pyret

Zijn jullie ook fan van streepjes?

Klik hier om naar de website van Polarn O. Pyret te gaan

 

 

Tags: ,

Plaats een reactie