CHAOS AND ORDER | OUTFIT EVA


De zon schijnt volop buiten en hoewel het stiekem nog best wel érg fris is, krijgen wij heel veel zin in het voorjaar! De outfit van Eva sluit ook zeker bij dit gevoel aan. Belangrijk bij het aanschaffen van kinderkleding is natuurlijk dat de kleding comfortabel moet zitten, kinderen moeten fijn kunnen spelen en bewegen zonder last te hebben van hun kleding.

De kleding van Chaos and Order staat bekend om de perfecte pasvorm en fijne materialen. In 2009 lanceerde dit merk hun eerste collectie voor zowel jongens als meiden. En de naam van het merk zegt het eigenlijk al, alles kan en mag! Verschillende kleur combinaties en prints, je kunt je helemaal uitleven! Verder is het ook nog leuk te vertellen dat de kleding leuk geprijsd is.

Het vrolijke rokje van Chaos and Order dat Eva draagt op de foto’s hebben we gecombineerd met een licht blauwe sweater van Scotch R’belle. De blauwe kleurtoon die zowel in het rokje als de sweater zit zorgt voor een mooi geheel. We stylen deze look af met een paar hoge sokken en coole sneakers. Deze look laat zien dat meerdere printjes prima met elkaar samen kunnen! Have a fashionable day!

Je kunt het leuke rokje shoppen via deze link

_63A0168 _63A0084_63A0153 _63A0031_63A0164_63A0146

_63A0161

Klik hier om te shoppen bij Chaos and Order

Wat vind jij van deze outfit?

Foto’s door Alina Krasieva

Tags:

Plaats een reactie