TUMBLE ‘N DRY |DE OUTFIT VAN NANNA

Nanna is blij in haar nieuwe outfit! Ze draagt een bordeaux rode panter legging en colbertje van Zara met een superleuk streepjes shirt uit de nieuwe zomercollectie van Tumble ‘N Dry. Dit shirtje is een beetje oversized en kun je ‘blousen’ én ‘t brengt je gedachten al naar de beach! Maar we hoeven heus niet op de zomer te wachten om dit leuke shirt te dragen. Mixen en matchen maar met je wintergarderobe. Dit is een outfit waarin Nanna zich lekker voelt en heerlijk kind kan zijn, maar ze ziet er ook nog eens heel fashionable ziet! Alles mag en alles kan bij kinderen. Durf te combineren! Have fun today….

Via deze link kun je het shirtje shoppen

_63A0781 (2)

_63A0770

Klik hier om bij Tumble ‘n Dry te shoppen

 

Heb jij al iets leuks gespot in de nieuwe collectie van Tumble ‘N Dry?

 

Foto’s door Alina Krasieva

Plaats een reactie