TUMBLE ‘N DRY | DE OUTFIT VAN NANNA

Nanna is geen Nannaatje meer! Ze krijgt een ouder en stoerder stijltje. Ze draagt vandaag een shirt van Tumble ‘n Dry met een ruit. De ruit is hot komend seizoen en dit shirt is met z’n soepel vallende stof, chique mouwen, oogjessluiting met knoop en ritszak op de borst een lady like variant. Zoals Nanna hem draagt, met een legging voor een relaxed chic effect, of party-proof ‘m met een rokje. Runway wannahave! Zoals Tumble ‘n Dry het zelf noemt 😉 Ook erg leuk voor de (nóg) oudere meiden. Verkrijgbaar t/m maat 176! Enthousiast over de ruit? Dan hebben ze ook nog een broek in joggingstof met deze print. Misschien leuk om even te checken!
Het colbertje van Nanna is van de Zara en maakt haar look he-le-maal af . De licht glanzende zwarte legging is van Le Big. Ik vind deze look echt helemaal te gek. Wat vind jij van deze outfit?

Via deze link kun je het bloesje direct shoppen

_63A0841

_63A0878-001

_63A0887

_63A0875

_63A0866

_63A0835

Klik hier om de nieuwe collectie van Tumble te shoppen

Wat vind jij van deze outfit?

Foto’s door Alina Krasieva

Plaats een reactie