PICNIK BARCELONA | ZWARTE KINDERJURK


Juul draagt een jurkje van Picnick Barcelona, het lijkt een apart shirtje en rokje maar door het losse ontwerp is het uitermate comfortabel voor Juul om de hele dag lekker te bewegen, te spelen, rondjes te draaien en haar lieve gele eendje uit te laten! En wat doe jou nou liever als je zo jong bent! Wie nog steeds niet aangestoken is door de zwart/wit trend moet geduld hebben, we gaan op mode gebied gewoon nog even door met het ontwerpen van zwarte kleding voor kinderen. Gelukkig zijn er genoeg kindermode merken die heel fleurig blijven dus voor ieder wat wils. Picnik uit Barcelona houd de kleuren graag basic en de printjes een tikkeltje apart, ze ontwerpen superzachte kleding tot 8 jaar. We houden jullie op de hoogte over dit kindermode merk, het is nog klein, maar het begint al meer terrein te winnen in ‘kids fashion land’.  Wordt vervolgt….

Via deze link kun je het jurkje direct shoppen

_63A9082 - kopie

_63A9138

_63A9158

_63A9190

_63A9118

Klik hier om Picnik te shoppen

Wat vind jij van dit jurkje?

 

Foto’s door Alina Krasieva

 

Plaats een reactie