MIO & CO | OUTFIT MCKENZIE


Door Rosan:

De winter is echt niet mijn favoriete seizoen, maar als ik een ding moet benoemen wat er wel leuk aan is dan is het wel het shoppen van vesten. Ik vind vesten echt te leuk, vooral omdat je ze in allerlei modellen, lengtes en kleuren kan kopen.

Het is nu natuurlijk overal sale, en hoewel ik niet kan wachten tot al die nieuwe voorjaarscollecties beschikbaar zijn, is dit natuurlijk wel het ultieme moment om nog een paar toffe vesten te scoren. Want nu is het nog lekker warm, maar straks als het warmer wordt kan het ook fijn als jasje voor buiten.

Dit geweldige exemplaar komt van het Nederlandse label Mio&Co dat ik recent ontdekt heb. Prachtige stoffen in mooie aardse tinten. En dit vest is echt om te knuffelen zo zacht!

Via deze link kun je het vest shoppen

IMG_0980

IMG_0967

IMG_0974

IMG_0969

Shop hier het vest bij Mio&Co

Wat vind jij van dit vest?

Tags:

Plaats een reactie