TUMBLE ‘N DRY | SUPERCOOL T-SHIRT

Aiden is vandaag onze coolest chap on the planet! En zo denkt hij er zelf ook over. Zijn supercoole t-shirt is van de nieuwe zomercollectie van Tumble ‘n Dry. Heb jij al een kijkje genomen?
Stoere meisjes mama’s! Dit toffe shirt mag ook in de kast van jouw fashioniasta’s belanden. Kijk eventjes op mijn Instagram (Instagram Kindermodeblog) voor een meisjes outfit inspiratie met dit shirt 😉
Anyway, de nieuwe zomercollectie van Tumble ‘n dry is zeker een aanrader voor je kinderen. Het is ‘on the trend’ en betaalbaar. Wij worden er vrolijk van!  Aiden draagt het shirtje met een colbertje van Zara, net als het katoenen ‘yeah’ broekje. Ook al zin in het voorjaar? Wij wel!!!

Via deze link kun je het t-shirt direct shoppen

_63A1067

_63A0969

_63A0989

_63A1006

_63A0962

Klik hier om Tumble ‘n Dry te shoppen
Hoe zou jij dit shirtje combineren?

Foto’s door Alina Krasieva

Plaats een reactie