EMILE ET IDA | OUTFIT PHILEINE


Door Renske:

Time flies! Heel cliché maar het is echt zo! Beau is alweer de 3 maanden gepasseerd en van mijn 6 maanden verlof (yes, enorme luxe) zitten er al meer dan 4 op. Volgende maand staat de verhuizing gepland en hoewel ik me nu niet voor kan stellen dat het huis dan echt af is is het een heel fijn vooruitzicht! Omdat het nu zo dichtbij komt probeer ik steeds op momenten dat ik wat tijd heb alvast spullen uit te zoeken, weg te gooien en klaar te leggen om in te pakken. En tijdens het uitzoeken van de kasten van de meisjes had ik een klein geluksmomentje! Ik kwam een trui tegen die ik een jaar geleden voor Phileine heb gekocht in de uitverkoop en die ik een klein beetje vergeten was (shame on me). Toen ik deze een jaar geleden zag was ik er meteen gek van maar helaas hadden ze ‘m toen niet meer in de maat van Julie of Phileine. Maar ja, het was uitverkoop en ik vond de trui echt heel heel leuk! Dus toen heb ik ‘m een jaartje vooruit gekocht. Hij werd heeeeeeel even vergeten maar gelukkig vond ik ‘m op het juiste moment en zit ie nu als gegoten bij Phileine.

Het is een sweater van Emile et Ida, een van mijn favoriete merken en zeker wat sweaters betreft! Ze zijn zo heerlijk zacht en de pasvorm is precies goed. Ze gaan ook makkelijk aan en uit, ook belangrijk! Zeker als je kids wat grotere hoofdjes hebben zoals die van mij 🙂
De trui is gebroken wit en heeft allemaal kleine hartjes erop net in een andere vorm dan het standaard hartje.
Phileine draagt ‘m hier op een oude jeans van Julie van Tumble ‘n Dry, ook een favorietje!

Echt een aanrader om zo’n sweater in de kast van je kleintje (s) te hebben! Enne….de uitverkoop komt er weer bijna aan 🙂

Via deze link kun je Emile et Ida shoppen

DSC06460

image4

DSC06464

DSC06490

image3

Klik hier om Emile et Ida te shoppen

Wat vind jij van Phileine d’r outfit?

Tags: ,

Plaats een reactie