MAOINIO KIDSFASHION |OUTFIT McKENZIE


Door Rosan:
Niet iedereen zal hier hetzelfde over denken, maar ik vind die oversized trend voor kleine kids echt zo tof. Misschien wel omdat het contrast dan groter is, een kleine wijsneus in zo’n lekkere grote trui. Okay ze moeten wel al kunnen lopen, want oversized bij dreumesen en peuters is stoer. Voor baby’s is het een beetje zielig, dan is het beetje zoeken naar het kindje tussen de stof.
Daarnaast is oversized voor ons mama’s toch ook wel heel erg praktisch, want welke moeder koopt de kleding voor haar kids nu niet ‘op de groei’. Het gaat tenslotte al hard genoeg toch? Dus ik vind het win-win, helemaal hip en ze doen er ook nog lang mee 🙂
Voor Mckenzie vandaag een stoer shirt met graphic print van Mainio en een heerlijk oversized vest van GAP, die er zo lekker warm uit ziet dat ik zou willen dat ze ‘m ook in mijn maat hadden!

IMG_0716

IMG_0709

IMG_0712

IMG_0723

IMG_0720

Klik hier om Mainio te shoppen
Wat vinden jullie van deze outfit?

Tags: ,

Plaats een reactie