MRS FOX | OUTFIT NILA


Door Sanne:

Wat moet je met 1 vos als je er ook 2 tegelijk kan dragen?! Winkelketen Zara is op dit moment echt mijn grote favoriet! Niet alles wat ze verkopen vind ik leuk maar ik kan er werkelijk iedere week iets meenemen. De outfit die Nila hier draagt is op de schoenen en jas na van de Zara. Ik had zin in een keer iets anders dan zwart/wit of een streepje. Gewoon even totally out of the box, voor ons dan 😉 De vossen tas vind ik werkelijk fantastisch! Leuk voor school maar ook voor de weekenden. Nila neemt namelijk altijd haar collectie schrijfboekjes mee als we ergens naartoe gaan. Normaal zaten deze in mijn tas maar nu kan Nila deze mooi zelf meenemen. De trui tja wat valt daar over te zeggen, hij heeft veel glitters dus Nila vindt deze geweldig!

Via deze link surf je snel naar Zara

FullSizeRender5

FullSizeRender3

FullSizeRender2

FullSizeRender4

FullSizeRender
Klik hier om bij Zara te shoppen

Wat vind jij van de outfit van Nila?

Plaats een reactie