BILLIEBLUSH MUSTHAVE | OUTFIT LORELL


Ik heb niet zo lang geleden over de leuke website Elias and Grace uit Londen geblogd. Nu spit ik zelf natuurlijk zo’n website behoorlijk goed door omdat ik jullie dan kan inlichten over bijzondere kindermode merken en nieuwe designers, en het bespaard jullie weer tijd :-). Eén merk, daar wil ik het vandaag nog even met jullie over hebben want kennen jullie BillieBlush nog? Vast wel, maar voor de nieuwkomers onder jullie nog even een korte introductie.

Je kunt via deze link direct naar Elias & Grace

Kindermodeblog hippe kids fashion mode jongens meiden kindermodeblog.nl frederieke door Samantha Bosdijk Photography-80

Het kinderkleding merk Billie Blush komt oorspronkelijk uit La douce France en op de één of andere manier zie je het al aan de stijlvolle iets wat klassieke manier van de ontwerpen. Het heeft alles voor jonge meiden voor alle bijzondere happenings in hun leven tot het alledaagse gebruik. Net met een extra funky print, stukje kant of glitter wordt het bijzonder maar nooit ordinair. Ik ben ook elk seizoen weer enorm benieuwd om te zien met welke combinaties en kleuren ze komen. Toevallig heb ik vandaag al even mogen spieken in de showroom van BillieBlush in Düsseldorf en heb ik de nieuwe zomercollectie gezien. Een collectie met superveel kleur, zachte pastel tinten, fijne stoffen, toffe printjes. Op één bomberjasje was ik op slag verliefd. Ja echt, de collectie is ge-wel-dig!! Maar de zomer is nog belachelijk ver weg, dus laten we het nu alsjeblieft eerst nog even over de winter hebben. En hoewel de regen me gestolen kan worden, ben ik net als de zomer ook dol op de winter. Want dan kan ik de kasten weer volhangen met cozy sweater, yes!

Kindermodeblog hippe kids fashion mode jongens meiden kindermodeblog.nl frederieke door Samantha Bosdijk Photography-87
Voor Lorell heb ik deze geweldige trui geshopt uit de nieuwe wintercollectie van BillieBlush. Voor mij is deze warme okergele kleur een kleur die echt niet mag ontbreken in de herfst en winter kinderkleding kast. ( Ook niet bij jezelf trouwens) Deze kabeltrui is echt heel mooi en als je goed kijkt zie je een goud detail. Door de hele trui loopt een gouden draad en dat maakt ‘m net even uniek en bijzonder. Deze musthave combineer je met een superdonkere of juist een hele lichte jeans zoals Lorell ‘m nu draagt. Bij deze kleur geel, vind ik pastelkleuren erg mooi combineren. Draag bijvoorbeeld een dun blousje onder deze trui en speel met laagjes. Zo zorg je ervoor dat het geen saai geheel wordt. Koele kinderschoenen eronder en GO! Laat maar komen die koudere dagen, wij hebben er zin in!

Kindermodeblog hippe kids fashion mode jongens meiden kindermodeblog.nl frederieke door Samantha Bosdijk Photography-84

Kindermodeblog hippe kids fashion mode jongens meiden kindermodeblog.nl frederieke door Samantha Bosdijk Photography-90

Kindermodeblog hippe kids fashion mode jongens meiden kindermodeblog.nl frederieke door Samantha Bosdijk Photography-94

Klik hier om BillieBlush te shoppen

 

 

Wat vind jij van deze trui? En hoe zou jij hem combineren?

 

Foto’s door Samantha Bosdijk

Tags:

Plaats een reactie