WEBSHOP TIP! | LULLABY ROAD


Dat was even schrikken h√®, toen je vanmorgen de deur open deed ūüėČ De eerste koude dag is een feit en alleen een winterjas is nu niet meer warm genoeg. Tover je warme en hippe winter¬†accessoires maar snel tevoorschijn! En ben jij nog opzoek naar een leuke muts of sjaal? Lees alsjeblieft snel verder, want we stellen je vandaag graag voor aan een nieuwe webshop met geweldige winter accessoires! Toeval bestaat niet ūüėČ

Let’s meet Lullaby Road! Een nieuw merk waar twee ondernemende dames¬†hun ziel aan hebben verbonden. Maar ook wij hebben ons hart verloren aan deze mooie accessoires! De producten zijn duurzaam en worden in Nepal gemaakt door vrouwen die daar dan ook weer beter van worden. Ze gebruiken Merinowol dus je koopt altijd iets moois en dat allemaal fairtrade! Eigenlijk mag je alleen nog dit soort merken kopen als het aan ons ligt. De collectie bestaat uit handgemaakte baby en peuteraccessoires. De thema’s van dit seizoen zijn onder andere piloot, ski√ęn, Robin Hood, en vosjes. Eigenlijk is dat overbodig te meldden. Het ziet er gewoon heel fijn uit. Tikkeltje klassiek, eigenwijs en doordacht ¬†door praktisch ingestelde moeders.¬†De muts, maar ook dit seizoen het bolhoedje voor meisjes, speelt een grote rol bij Lullaby Road. Deze te gekke ontwerpen maak je helemaal af met sjaals, booties, kniekouzen, maillots en beenwarmers. De site is prachtig en het leuke is dat ze geen twee sokjes opsturen, maar drie!!! D√© oplossing voor ‘het’ sokkenprobleem.

Ben je al benieuwd! Je kunt alles via de website bestellen maar ook via de site erachter komen waar je de winkels kunt vinden die Lullaby road aan hun collectie hebben toegevoegd. Enjoy the trip to Lullaby Road!

Klik hier voor de inspirerende website en shop

banner-optie-clean

gebreide-roze-meisjes-muts

vossenmaillot-maillot-meisjes-vos

Vespa-muts-op-Vespa-scooter-copy
Klik hier om te shoppen bij Lullaby Road

 

 

Welk item vind jij het leukst?

 

Plaats een reactie