MAAK KANS OP EEN WINTEROUTFIT T.W.V. €450,-

In samenwerking met Beslist.nl mag ik één van mijn volgers heel erg blij gaan maken!! Ik mag namelijk een winteroutfit weggeven t.w.v €450,- !! De outfit is speciaal door mij samengesteld en ik word er zelf enorm blij en hebberig van. Helaas kan ik zelf niet winnen, maar ik vind het wel supergaaf dat ik straks één van jullie blij mag maken met deze outfit en dat ik hem persoonlijk mag overhandigen. Omdat ik natuurlijk niet weet of de outfit door een jongen of een meisje gewonnen gaat worden, heb ik zowel een meisjes outfit als een jongens outfit bij elkaar geshopt op Beslist.nl maar uiteindelijk kan er maar één iemand winnen.

Om deze outfits samen te kunnen stellen heb ik heel wat rond gesurft op Beslist.nl en ben ik tot de conclusie gekomen dat het lekker surfen is op deze website! In de zoekbalk bovenin vul je jouw steekwoorden in. Bij mij was dit om te beginnen Mini Rodini en Bobo Choses. Ik was gewoon even heel benieuwd wat er te vinden is. En ja hoor! Genoeg keus en eigenlijk zijn alle merken er wel te vinden! En ik wilde dus persé een geweldige winterjas weggeven en in de outfit plaatsen want eerlijk is eerlijk, het aanschaffen van een mooie dure winterjas is niet voor iedereen weggelegd. En juist daarom heb ik voor een lekker duur exemplaar gekozen 😉 Die ook nog heel lekker warm, hip en trendy is! En hoe leuk zou het zijn als je die wint voor je zoon of dochter? Het is voor de jongens een groene van Scotch Shrunk jas geworden en voor de meisjes een geweldige roze Scotch R’Belle jas.Ik hoop dat jullie ze heel leuk vinden!

Een leuke hippe trui mocht natuurlijk ook niet ontbreken en ik heb gekozen bij de jongens voor een lekker opvallende sweater en bij de meiden zelfs voor 2 truien. Ik kon niet kiezen 😉 Welke vinden jullie het leukst?

En ik vind het ook veel te leuk om een paar mooie Uggs laarzen en witte Adidas Stan Smith weg te geven et voila, ook deze kun je winnen! Verder heb ik lekker gemixed en gematched en heb ik er vooral op gelet dat alles leuk met elkaar te combineren is, zodat je daar zelf niet meer over hoeft na te denken.

En nu wil je natuurlijk weten hoe jij kans maakt op deze complete outfit t.w.v €450,- ?! Dat zal ik je nu vertellen.

Maak in een reactie onderaan deze blog of op Facebook de zin af….

” Als je deze outfit wint, dan…..

Meedoen kan t/m 4 oktober. En op 5 oktober wordt de winnaar bekend gemaakt op Kindermodeblog onderaan deze blog-post!

 

Beslist (jongens) Beslist (meisjes) 2

 

 

 

Suuuuuuper bedankt voor al jullie geweldige reacties!!! We zouden het liefst iedereen blij maken met deze prijs, maar

DE WINNAAR IS:

Dominique Gude-Valkenburg • 5 dagen geleden

…stuiteren er 2 jongens “beslist” warm en hip de winter door!!! (En zijn de juffen blij omdat er eindelijk klittenband schoenen aangeschaft zijn.)

Van harte gefeliciteerd met deze fantastische prijs!! Neem je z.s.m even contact op met info@kindermodeblog.nl ?! Dankjewel!

Tags: ,

192 Reacties

 • door Curlymvdw
  Posted 30 september 2015 15:56 0Likes

  ga doe ik een dansje en pluis dan de hele site van Kindermodeblog af voor leuke outfitinspiratie!!

 • door Linda de Bode
  Posted 30 september 2015 16:00 0Likes

  ” Als je deze outfit wint, dan….. is niet een maar zijn drie dochters er klaar voor. Waarvoor? Voor de koude wintermaanden!

 • door Carlyn
  Posted 30 september 2015 16:00 0Likes

  Als je deze outfit wint..voelt je kleine held zich het stoerste kind! Wat een geweldige combinatie voor onze lieve, stoere Hugo!

 • door Babette Van de Wal
  Posted 30 september 2015 16:03 0Likes

  Als ik deze outfit win voor mijn dochter zit ik net als jij nu op het puntje van mijn stoel en spring ik vervolgens met stoel en al een gat in de lucht! Tevens heb ik dan een echte mini-me, want mama heeft ook zo’n mooie zachte roze jas en uggs! <3
  Ik kan niet wachten om dan samen door de stad te paraderen 😉
  Fingers crossed! Dream and let's hope

 • door Cindy van Echtelt
  Posted 30 september 2015 16:07 0Likes

  Als je deze outfit wint, dan steelt mijn zoontje Senna de show bij de jongens en zeker weten bij de meisjes uit zijn klas (de trui is al gemaakt voor hem met de S) wat een gave stoere outfit.

 • door Daisy Wiebe
  Posted 30 september 2015 16:13 0Likes

  Als ik deze outfit win dan loopt mijn dochter Day er de hele winter fashionable bij! Every winterDay is a Happy Day! 🙂

 • door Audrey
  Posted 30 september 2015 16:20 0Likes

  … dan loopt mijn kleine beachboy er beslist cool bij deze winter!

 • door Isabel Wachters
  Posted 30 september 2015 16:22 0Likes

  Als ik deze outfit win, beloof ik plechtig eerst een gat in de lucht te springen… en een maand lang niets meer te shoppen voor de kids! (maar lekker voor mezelf) ? #oops #allforthekids

 • door Astrid Arts-Peters
  Posted 30 september 2015 16:23 0Likes

  Als je deze outfit wint, dan is Isa jouw grote vrind. Tuille en maillots daar houdt onze stoere R´belle van, liefst met Uggs als t kan. Een heerlijke warme winterjas en wanten horen erbij, de jongens staan al bijna in de rij. Stoer is ze ook met haar jeans en sweaters, we are running out of ´letters´. Nu heel hard duimen en alvast haar kledingkast opruimen.

 • door Ruth
  Posted 30 september 2015 16:25 0Likes

  Als ik deze outfit win maakt mijn hart een sprongetje. Een sprongetje van geluk. Het liefst zou ik dat geluk willen delen, door item(s) later weer door te geven. Geluk is waarderen wat je hebt ?

 • door Laura
  Posted 30 september 2015 16:26 0Likes

  ALS mijn kleine meid deze outfits wint dan springt mama een gat in de lucht! Inderdaad is het niet voor iedereen mogelijk om lekkere warme Uggs te kopen voor de kleintjes of een mooie merk winterjas. Daar komt nog bij dat deze selectie helemaal in de stijl is van mijn kleine stoere meid! WAUW! Duimen maar!

 • door suzan
  Posted 30 september 2015 16:26 0Likes

  Als ik deze outfit win dan heb ik 2 hele blije meiden die er geweldig uit gaan zien!!!

 • door evie nagelkerke
  Posted 30 september 2015 16:27 0Likes

  Als je deze outfit wint, dan heb je BESLIST het hipste kind?!

  (…super outfit!?)

 • door Mariekece
  Posted 30 september 2015 16:28 0Likes

  Vanaf welke maat… Wij hebben nog een echte Mini-me… ?
  Dus als het vanaf maat 80 is… Doen we graag me

  …. dan hebben we deze winter de allerkleinste minifashionista!

 • door Romee van Someren
  Posted 30 september 2015 16:28 0Likes

  Er wordt gevraagd; Als je deze outfit wint, dan….?
  Wauw dan is mijn meisje hipper dan hip en deze mama zo blij als een kind!

  Als alleenstaande (nogal hebberige) mama is het leven best wel eens zwaar, wat een rust zou het geven.. Mijn mooie Elvi in één keer winterklaar!

  Met grote ogen volg ik altijd al die geweldige outfits die je weet te vinden,
  Je begrijpt dat ik me nu bij deze actie enorm loop op te winden!!!

  Leuke kleren maken ons beiden echt heel gelukkig en blij..
  Kom maar snel richting ons mooie hippe fantastisch stoere kleding,
  jullie aller mooiste accessoire dat wordt ZIJ ♡

 • door Heske
  Posted 30 september 2015 16:34 0Likes

  Als ik deze outfit win dan ben ik dolgelukkig en blij. Mijn dochter Lieve wordt over een paar weken grote zus en daar hoort deze outfit bij!

 • door Marsha
  Posted 30 september 2015 16:35 0Likes

  Als je deze outfit wint, dan…..ben ik super de luxe blij!!!
  Met mijn koningspaar jongen, meisje ben ik helemaal gezegend, maar kleding shoppen is wel wat duur! En kost erg veel tijd. Op deze manier ben ik helemaal geholpen met een te gekke hippe outfit! Ook mama houdt erg van de volwassenkleding en probeert regelmatig wat te shoppen hiervan. Ik zou heel graag de outfit voor mijn dochter willen zodat mijn kleine meisje ook super stylish voor de dag kan komen! Wow I’m so excited.
  groetjes!

 • door Leila Veey
  Posted 30 september 2015 16:36 0Likes

  Als ik deze outfit win voor ons kleine mini fashionista zou ze beslist haar tweede verjaardag heel hip vieren ! En haar eerste schooldag een hele hippe indruk nalaten : ) ????

 • door Martine Den Engelsman
  Posted 30 september 2015 16:36 0Likes

  Krijgen we spontaan zin in de herfst/winter. Lekker warm en hip de blits maken met de mooiste outfit(s)

 • door Sjoukje Geelink
  Posted 30 september 2015 16:39 0Likes

  …. dan rockt mijn zoon Seth helemaal gaaf in de trui met “S” en kan ie freaking awesome de winter periode en de start voor hem op school tegemoet. This outfit need a super cool dude!!

 • door Sterre Tijl
  Posted 30 september 2015 16:41 0Likes

  … dan hoeven wij niet meer te shoppen voor de komende winter, want met deze outfit kunnen we alle kanten op en zou mijn zoon BESLIST(.nl) niets anders meer willen dan deze vrolijke set!! WAUW!!

 • door Bibi Donk
  Posted 30 september 2015 16:42 0Likes

  Jij zou mij echt een hele Blije mama maken Fre.. Mijn dochter zou dit ook geweldig vinden. Wat een geweldige prijs! Ik gun het alle ouders!!! Mijn dochter zou zo schitteren. Ik ben heel trots op haar nu ze het heel goed doet op school!!!!!! Waaaaauw ik vind dit echt heel gaaf!!!! Wij maken graag kans!!

 • door Kimberley Appeldoorn
  Posted 30 september 2015 16:43 0Likes

  Als ik deze outfit win voor onze urbanmini Jill. Zal zij aankomende winter de straten rocken als een echte R’belle in boho winterland <3

 • door Alice van Dalen
  Posted 30 september 2015 16:45 0Likes

  …doet mijn dochter de uitdrukking op het shirt met haar vlijmscherpe hoektandjes zeker eer aan! 😉

 • door Daniëlle Van de Ven
  Posted 30 september 2015 16:48 0Likes

  Dan zijn zoonlief en ik in de wolken!

  Als single mama is het soms best lastig om ons allebei hip en leuk aan te kleden… Misschien kan ik dan zelf wat voor mij shoppen. Maar de liefde voor zoonlief maakt alles echt waard.

 • door Karina Schuil
  Posted 30 september 2015 16:48 0Likes

  Als je deze outfit wint, dan ben je beslist een zondagskind! Zou super zijn voor mijn stoere, lieve middelste Tijl, helemaal zijn stijl!

 • door Monique De Zwaan
  Posted 30 september 2015 16:51 0Likes

  ….is mijn oudste dochter van 4,5 helemaal gelukkig. Als een echte meid staat ze dagelijks voor de kast en spiegel om te bekijken of iets mooi staat of niet. Ik liet de te winnen outfits zien en ze bedacht meteen al leuke combinaties! Heerlijk zo’n meisje die weet wat ze wil

 • door Bernadet
  Posted 30 september 2015 16:51 0Likes

  Als Sem deze outfit wint, dan is hij het gelukkigste kind. Dezelfde sneakers als papa; hoe stoer is dat! En dan zo’n geweldig speciaal gecombineerde outfit, dat is helemaal wat! ? Een winterjas voor dit jaar heeft hij nog niet, maar als hij deze wint, dan lijkt het wel het feest van Sint en Piet!!! Dit is ‘beslist’ weer een knap staaltje shopwerk van Free! Kindermodeblog, who loves it? WE! ☺

 • door Loes de Greeff
  Posted 30 september 2015 16:53 0Likes

  Maak ik mijn dochter het gelukkigste kind van de hele wereld! Ze vind alles mooi uit het plaatje en wil ze heel graag winnen!

 • door Nicoline Pathuis
  Posted 30 september 2015 16:55 0Likes

  Dit is echt te gek. Ik heb altijd moeite met winter kleding voor onze Chick Bobbi. Meestal pak ik naar de sombere kleuren, maar deze set is echt awesome en kleurrijk! Fingers crossed! ??

 • door Margreet
  Posted 30 september 2015 16:59 0Likes

  Wow ?… Als ik deze outfit win, dan weet ik het zeker dat mijn dochter beslist het mooiste meisje van de klas is… Dankzij kindermodeblog!!

 • door Susanne Huibers
  Posted 30 september 2015 17:03 0Likes

  Als ik (tijl, maes of saar) deze outfit wint… dan moeten thuis gaan loten wie de gelukkig wordt :-). Een van de twee jongens of de kleine meid! Maar daar komen we vast wel uit 😉 Het zou super zijn.

 • door Carin Saris
  Posted 30 september 2015 17:04 0Likes

  Dan is mijn dochter Mijs héél blij. Want hoe graag ze ook met haar 7 jaar “cool” en “stoer” wil zijn, komt het prinsesje ook nog soms om de hoek kijken! En hoe goed moet dat gaan lukken met deze fantastische outfit ?!

 • door Lotte Meijer
  Posted 30 september 2015 17:07 0Likes

  Als Sophie deze outfit wint, is zij heel blij en leert haar mama hoe ze stoere, hippe en lieve kleren met elkaar kan combineren! Het lukt haar namelijk tot nu toe nog niet om dit soort stoere meidenkleding bij elkaar te zoeken. Super items!

 • door Naf Janajoe
  Posted 30 september 2015 17:10 0Likes

  Als ik deze outfit win dan… Zijn wij je gewoon ontzettend dankbaar..

 • door Bianca Driessen
  Posted 30 september 2015 17:11 0Likes

  Als je deze outfit wint…dansen als een blij kind…. vertellen hoe mooi je de outfit vindt…. wow war zou dit geweldig zijn voor mijn kleine bink!!!

 • door Iris Klapwijk
  Posted 30 september 2015 17:16 0Likes

  Als ik deze outfit win.. Dan trekken we alles aan en gaan we rennen door de blaadjes van het bos om te vieren dat we zo’n leuke warme outfit gewonnen hebben

 • door Manou En Mila
  Posted 30 september 2015 17:17 0Likes

  ” Als je deze outfit wint, dan….. Zou ons meisje van 9 in de wolken zijn, alleen al om de (quote:) “Teddyberenjas” die ze al zo lang en graag wil hebben!

 • door Dominique Gude-Valkenburg
  Posted 30 september 2015 17:18 0Likes

  …stuiteren er 2 jongens “beslist” warm en hip de winter door!!! (En zijn de juffen blij omdat er eindelijk klittenband schoenen aangeschaft zijn.)

 • door Anita Prins
  Posted 30 september 2015 17:23 0Likes

  Als ik deze outfit win dan…stuiter ik het hele dorp door, trakteer ik de leraren op school op appeltaart, zeem ik alle ramen van het hele huis, doe ik zonder mopperen de administratie, help ik de buurvrouw met inmaken, gooi ik m’n dochter in de lucht (en vang haar uiteraard weer op) en maak ik de tuin winterklaar.
  Maar… alleen als ik win hè!! ?

 • door Dhemy van Amelsfort
  Posted 30 september 2015 17:26 0Likes

  Als je deze outfit wint dan ben je een regelrechte bofkont. Kan er heel veel moois over zeggen maar dit dekt de lading het meest. Super leuke setjes, ik zou graag winnen voor mijn stoere dame.

 • door Lotte Duinkerken
  Posted 30 september 2015 17:30 0Likes

  dan: WAUW. dan is ons meisje niet alleen de allermooiste, maar ook nog eens het hipst geklede meisje ter wereld. Het wordt elke keer weer een feest om voor de kast te staan en deze mooie kleren uit te kunnen zoeken en aan te trekken (als ze al de kans krijgen om weer in de kast te belanden en niet gelijk vanaf de waslijn weer aangetrokken worden ^^). Dat rokje en die jas, ZUCHT! i’m in love.

 • door Lies Lathouwers
  Posted 30 september 2015 17:32 0Likes

  …. Heeft mijn zusje een superstylish kind! Mijn meiden hebben inmiddels besloten dat ze een eigen smaak hebben (niet de mijne) maar mijn kleine grote neef zou ik heeel graag verwennen met de supergave jongensset. Zoek ik op beslist bijpassende adidasjes voor mezelf. ❤️

 • door Ilse Mannaerts
  Posted 30 september 2015 17:37 0Likes

  ……dan maak je mijn zoon en mij beslist heel erg blij! Wat je ook beslist, een super actie waarmee je beslist iemand heel gelukkig gaat maken.

 • door Ramona Molegraaf
  Posted 30 september 2015 17:37 0Likes

  Dan is onze zoon “beslist” de stijlvolste knul van het dorp! Wat zou het fijn zijn om deze te gave outfit te winnen!

 • door Loes Jalloh
  Posted 30 september 2015 17:41 0Likes

  Als denzel wint dan is hij, dankzij deze geweldige trendy keuze door kindermodeblog, de coolste en hipste boy van de klas!!!!! Hij zal zoooooo blij zijn….

 • door Judith
  Posted 30 september 2015 17:46 0Likes

  Als mijn zoon Jim deze outfit wint dan springt hij een gat in de lucht van blijdschap, groen is namelijk zijn lievelingskleur!!! Wat een gave outfit!

 • door Carlijn Schimmel-Jansen
  Posted 30 september 2015 17:51 0Likes

  Is 1 van mijn kinderen BESLIST hip gekleed zoals kindermodeblog dat graag ziet!

 • door Marjolijn Romijn
  Posted 30 september 2015 17:56 0Likes

  Als ik deze outfit win dan hoef ik geen eindeloos lange zoektocht meer te doen naar een winterjas (want mijn smaak is niet te betalen?) En dan zou ik heel veel foto’s maken van mijn zoontje in deze prachtige kleren!

 • door Roos Lalbiharie
  Posted 30 september 2015 18:05 0Likes

  springen wij een gat in de lucht! Wat een mooie items heb je bij elkaar gezocht! Mijn zoon wordt 4 en mag naar groep 1, als we winnen is hij meteen de coolste van de klas!

 • door Diana Heuvelman
  Posted 30 september 2015 18:06 0Likes

  Als ik deze outfit win dan
  …is mijn dochtertje super hip en trendy.
  …Ben ook ik heel erg blij en dankbaar.
  …kunnen we eindeloos blijven combineren met alle kleertjes.

 • door Melissa Hensbroek
  Posted 30 september 2015 18:08 0Likes

  dan geef ik de outfit eerst aan mijn vriendin Trees! Zal haar zoon geweldig staan. Die jas is zo stoer! Tegen de tijd dat mijn zoon Sven erin past (nu pas 3 maanden) krijg ik ‘m weer van haar. 🙂 En we zijn met een groep van 7 vriendinnen waarvan er 3 een zoon hebben. En in mei verwelkomen we weer een jongen in de groep whoehoe!. Dus die jas gaat nog lang mee 🙂
  Mix & match van oude en nieuwe dingen! Groetjes Melissa

 • door PaJacq
  Posted 30 september 2015 18:11 0Likes

  dan… zal iedereen die mij lief is.. en vindt dat ik TEVEEL tijd besteed aan prijsvragen om NIETS te winnen.. de mond gesnoerd worden .. en om het hardst strijden waaraan besteed kan worden.. Ben benieuwd

 • door Ellen Kiel
  Posted 30 september 2015 18:13 0Likes

  Dan ben ik echt mega super verschrikkelijk blij! Ben gek op mode en doe mijn best om mijn dochter met ‘goedkopere’ kleding hip te kleden maar zo gaat het natuurlijk helemaal makkelijk! ? kijk op instagram bij mooielauren en volg ?

 • door linda rekers
  Posted 30 september 2015 18:15 0Likes

  Dan ben ik super blij dat ons stoere ventje deze hippe outfit mag dragen en dat ik jou Frederieke ook eens in het echt mag ontmoeten!!

 • door Marije Tolsma
  Posted 30 september 2015 18:26 0Likes

  ….. dan wil mijn dochter vast dit graag aan naar school in plaats van haar bumba-pak….. (en dat maakt ons beide blij ?)

 • door Madelien Herks
  Posted 30 september 2015 18:32 0Likes

  Dan…. hoor ik in mijn achterhoofd de stem van mijn moeder, die al vanaf dat mijn dochter geboren is, zegt: “Madelien… maak er nou toch geen modepopje van…” Sorry, mam!!! Maar ik word gewoon zo waanzinnig blij van al die geweldige stoere meiden-outfits, met dat ondeugende bekkie van jouw kleindochter erbij??!!

 • door Engel Kester
  Posted 30 september 2015 18:36 0Likes

  ….. dan heb ik er geen woorden voor! ❤

 • door Jill van den Doel
  Posted 30 september 2015 18:38 0Likes

  Dan heb ik straks een super hip meisje met super coole kleertjes geshopt door iemand met verstand van kleding en het matchen in tegenstelling tot ikzelf….

 • door Lindy Borgman
  Posted 30 september 2015 18:39 0Likes

  Als je deze outfit wint, dan heb je met de tips van Fre
  beslist genoeg inspiratie voor niet twee,
  maar wel 5 looks of the day.

  Mijn dochter Pip
  is dan haar 1e week op school
  alle dagen super hip

 • door Giulia Bos
  Posted 30 september 2015 18:39 0Likes

  …is mijn dochter Jasmijn echt onwijs hip en blij! Ze wilt al zooo graag stoer zijn en dat zou helemaal lukken met deze gave kleding! ??

 • door Judi van Lente
  Posted 30 september 2015 18:50 0Likes

  Dan zijn wij er onderste boven van:)

 • door Marieke
  Posted 30 september 2015 19:10 0Likes

  is dat het beste verjaardagscadeau voor de 2e verjaardag van mijn dochtertje op 7 oktober. Tenminste…..als je het mama vraagt in ieder geval.

 • door Dea Dijkgraaf
  Posted 30 september 2015 19:10 0Likes

  laten we de gewonnen outfit aan iedereen zien!!

 • door barthe van horik
  Posted 30 september 2015 19:49 0Likes

  Is Joah straks de stoerste bink van de peuterspeelzaal! Wow ♡

 • door Moniek Vd Windt
  Posted 30 september 2015 19:55 0Likes

  Als je deze outfit wint, dan loopt je kind er super hip & trendy bij. Mijn zoontje gaat nu naar de middelbare school. Je hoort dan vaak zeggen: let maar op, je zoon veranderd. En dat is waar !! Hij is zelfstandig, stoer en weet wat hij wil. Dat is nu ook met zijn kleding keuze. Toen ik deze blog zag, wist ik meteen dat hij deze kleding leuk vind…..hij heeft de blog bekeken en zijn oog viel direct op de jas……WOW…die is COOL !!! De jas is echt geweldig en vast lekker warm, hij moet elke dag met de metro naar Rotterdam. In deze jas heeft hij het vast niet koud op de perrons. De jeans en blouse vind hij ook TOP! De muts geeft hij aan z’n broertje 😉

 • door Arzu Arslan
  Posted 30 september 2015 20:04 0Likes

  Ga ik een vreugdendans doen met mijn 2 stoere jongens. In hun nieuwe outfit en plaatsen we deze op facebook worden we beroemd. Hoef ik niet uren meer te zoeken op marktplaats naar een betaalbare jas en kleding voor me jongens. Zou het de eerste keer in onze leven zijn dat we winnen ? ???

 • door Alice Haitjema-Bijker
  Posted 30 september 2015 20:06 0Likes

  Als je deze outfit wint, dan is Free beslist je grootste vrind! En loopt je kind er warmpjes bij tijdens winterse harde wind.

 • door Rianne de Lange
  Posted 30 september 2015 20:28 0Likes

  ……maak je Boaz en z’n mam héééél blij! Hij is dit jaar namelijk zó hard gegroeid dat niets, maar dan ook echt niets van z’n najaar/winter outfits meer past. En wat is er genanter dan hoogwater broeken en naveltruitjes als je een stoere hippe vent van 10 bent!!

 • door Wendy Bouchtig
  Posted 30 september 2015 20:29 0Likes

  Als je deze outfit wint, dan wordt deze winter voor jou kindje BESLIST de meest modieuze ooit!

 • door Yvonne van Driel
  Posted 30 september 2015 20:49 0Likes

  Met Kindermodeblog, Beslist en het gevoel van mij,
  maakt deze actie me, als moeder, helemaal blij.
  Met zo’n mooie outfit scoren en…..
  er weer helemaal bij horen!!!!!
  Winnen is dan ook een héél groot feest,
  maar voor mijn kindje nog het meest!!!!

 • door Jiska Neve Bouma
  Posted 30 september 2015 20:57 0Likes

  … Ben ik zo blij als mijn kind!

 • door Karlijn Jaspers
  Posted 30 september 2015 21:02 0Likes

  Als ik deze outfit win, dan…

  … Kan ik 4 jaar lang kwijlend Lotje dr kledingkast opentrekken, “geduldig” wachtend tot ze dit ein-de-lijk allemaal aan kan trekken! AG, ik heb het er graag voor over. ?

 • door Marjolein
  Posted 30 september 2015 21:11 0Likes

  … Dan steelt mijn dochter op de speelplaats de show! Een r’belle muts voor warme oren, een tijgertrui grrrr om de jongens van haar af te slaan, uggs laarzen om heel hard mee naar mama te rennen zodat ik haar een dikke knuffel kan geven in die heerlijke zachte jas aan het eind van de schooldag! #dochterbijna4 #volgendeweek#eerste#schoolweek#mis#haar#nu#al

 • door Marguerita Suddaby
  Posted 30 september 2015 21:19 0Likes

  … Kunnen mijn meiden shinend als ware fashionista de winter in! Wat een gave outfit!

 • door Stacey Bosman
  Posted 30 september 2015 21:22 0Likes

  Als ik deze outfit win, dan krijgt mijn kleine meid hopelijk meer zelfvertrouwen op de schoolplein met deze stoere maar toch schattige outfit.

 • door Gillian van Twist
  Posted 30 september 2015 21:22 0Likes

  Als ik deze outfit win dan…
  … dan hoef ik niet meer dagelijks je posts door te spitten voor inspiratie voor de winterjas van mijn dochter! I just L O V E this one van Scotch! <3 Wat een topper! Fantastische kleur voor mijn blondie van 3! En de rest is natuurlijk een perfecte mix & match voor de winter!

  Y O U R O C K met inspiratie en dus ook deze geshopte outfit! Beslist goed allemaal dus… ( Enne, .. Je Facebook & instagram blijf ik toch wel volgen voor de dagelijkse inspiratie! Te leuk allemaal! )

 • door Rian Boogaard
  Posted 30 september 2015 21:33 0Likes

  Als ik deze outfit win dan……. is m’n dochter het gelukkigste kind van de hele wereld!!! Wat heb je dit leuk bij elkaar geshopt, wat heb je een leuke smaak!!! ? zal best lastig zijn geweest maar ik vind het echt top, heerlijk om je kind hierin te zien spelen, dan blijf je kijken, genieten dus voor mama en kind!!! We love it, we duimen en ik beloof een te gekke foto van een stralend meisje in een waanzinnige outfit!!!!

 • door Eveline Boekestijn
  Posted 30 september 2015 21:34 0Likes

  Als je deze outfit wint dan …..loopt mijn dochter er deze winter beslist hip en warmpjes bij

 • door Britje
  Posted 30 september 2015 21:40 0Likes

  Dan kan ik mijn zoon of dochter eindelijk in warme winterkleding steken! Na 4 jaar in Nigeria gewoond te hebben, is het nu weer tijd voor een winterse garderobe! Zou wel heeeeeel fijn zijn als we daar wat hulp bij krijgen! Dag sandaaltjes en t-shirts, hallo laarzen en winterjas!!

 • door Daniëlle Houdijk
  Posted 30 september 2015 21:46 0Likes

  Als je deze outfit wint…
  dan gaat Déwy de eerste beste zonnige koude herfstdag lekker paraderen op het strand en geniet ze volop van haar warme stoere prinsessenoutfit! Uiteraard sturen we dan een foto om jullie mee te laten genieten 😉

 • door Saskia van Gool
  Posted 30 september 2015 21:48 0Likes

  Als je deze outfit wint….kan ik nog 1 x lekker los op mijn stoere meid uit groep 8, mama heeft niet zoveel meer te zeggen, mevrouw heeft een hele eigen smaak en mening, maar hier worden we beiden heeeeeeeeel blij van !!!!

 • door Iris Glorie
  Posted 30 september 2015 21:56 0Likes

  Als je deze outfit wint, dan ben ik zo blij als een klein kind! Ik zie mijn zoon Jonne al helemaal in deze kleren, heel stoer op het schoolplein flaneren. We zijn hier allemaal al fan van Scotch en dragen dit merk vol trots. Nola moet nog even doorgroeien, dan past ze er ook in en zijn wij een echt “Scotch-gezin” 🙂 De Adidasjes maken het helemaal compleet. Deze outfit is aan ons zeer goed besteed.

 • door Tamara van der Zwaan
  Posted 30 september 2015 21:59 0Likes

  Als je deze outfit wint, voel je je het meest verwende kind ?
  Duimen voor mijn dochter(s)

 • door Bianca Kort
  Posted 30 september 2015 22:01 0Likes

  ….dan heb ik een keer geen commentaar van mijn man of ik weer wat voor onze meiden heb gekocht 🙂

 • door Fatima Mouhdad
  Posted 30 september 2015 22:12 0Likes

  Als IK deze outfit win, dan…. Dan zal ik mijn tranen niet kunnen bedwinnen. Maanden niet kunnen huilen, omdat ik mijn zoontje alles probeer te geven. Net als ik nog gewoon met zijn vader ben. Hij kent zijn vader niet, en ik probeer mijn zoon niets te laten merken, of dat hij iets te kort komt. En dat is erg moeilijk. Als ik ooit geluk heb dan hoop ik nu in deze mooie outfit voor mijn engeltje, zodat hij mooi en stoer zoals hij is de winter door kan.

 • door Martine van Assen
  Posted 30 september 2015 22:22 0Likes

  Als mijn zoon deze outfit wint dan maakt onze grote stoere man zeker de blits en een grand entree op zijn eerste dag naar de basisschool! Feestje compleet!

 • door Marije Van der Werff-Have
  Posted 30 september 2015 22:32 0Likes

  Als ik deze outfit win dan zou ik, als moeder van 3 kinderen die van mooie kleren houden, beslist blij zijn!!!!! Als ik winkel doe ik dat (bijna) altijd voor mijn 3 kanjers, maar helaas kan ik tijdens het winkelen niet DIT budget per kind uitgeven.. Met slim winkelen, goed op de uitverkoop letten, jouw blogs met tips lezen en veel combineren doe ik mijn best om ze er hip bij te laten lopen.. maar echt hip zijn ze in deze sets.. Duimen draaien voor Bo, Bram of Thijs! ???

 • door Jolien
  Posted 30 september 2015 22:36 0Likes

  Omdat mijn dochter heel erg Harry Potter fan is zou die trui met bliksem helemaal geweldig voor haar zijn! Als wij winnen zijn we heel blij, doen we een vreugde dans en gaan lekker pronken met de nieuwe outfit!

 • door Linda Kooiman-Butijn
  Posted 1 oktober 2015 00:31 0Likes

  Als mijn dochter deze outfit wint dan…
  … is ze (zeker te weten!) SUPER blij! En maakt haar mama daar
  natuurlijk een foto van, zodat jullie van haar blijheid en uber-coole-nieuwe-look
  mee kunnen genieten!

 • door Fariba Kamps
  Posted 1 oktober 2015 09:34 0Likes

  Als ik deze outfit win dan scoor ik punten bij mijn kleine vriendin. Toen ik haar vertelde dat we geen prinsessenkoekjes meer kunnen maken had ze zo’n sneue toet, maar met zo’n cadeau maak ik dat vast weer goed!

 • door Leone
  Posted 1 oktober 2015 09:40 0Likes

  als ik deze outfit win ben ik heel blij. mijn zoon is 6 en geen voetbalfan of uitgesproken stoere jongen. Hij valt op shirts met een zilveren opdruk (want dat glittert mooi), wil geen paarse broek aan (ik vind hem heel mooi mama, maar dan lachen ze me uit) en is de afgelopen twee jaar heel voorzichtig geworden in zijn kledingkeuze. Wat hij mooi vindt, is duidelijk niet het gemiddelde in de klas. Deze door Free gekozen outfit is zo zijn keuze, de Mickey Mouse oren, de oranje trui, de vage sterrenprint op de broek, de bloes met het printje. Mooie gympen die hij zelf aan kan doen en een nieuwe jas! Allemaal dingen die hem aanspreken, dat weet ik zeker. Iets wat hij aan kan trekken vol zelfvertrouwen, want uitgekozen door iemand die er verstand van heeft en die wel weet wat mooi is!

 • door Imca
  Posted 1 oktober 2015 09:42 0Likes

  Als je deze outfit wint dan kan de winnaar of winnares pas echt gaan paraderen in de stad,op school en thuis. De Met deze gave combi’s zal iedereen zich afvragen wie dit toch bij elkaar geshopt heeft! Dat kan er maar 1 zijn…. Free van kindermodeblog!

 • door Nikki Godschalk
  Posted 1 oktober 2015 09:57 0Likes

  Als ik deze outfit win dan pas ik daar waarschijnlijk zelf niet in. Gelukkig mijn kleine fashionista wel, hopelijk loopt zij er deze winter weer bij als een heus model

 • door Sandy van der Hoek
  Posted 1 oktober 2015 10:33 0Likes

  Als ik deze outfit win dan kan mijn mama weer heel veel foto’s maken en plaatsen op Facebook en instagram. Want mijn mama vind het te gek om mij hip en stoer aan te kleden en laat dat graag aan alle vrienden en familie zien!

 • door Yvonne Machiels
  Posted 1 oktober 2015 10:42 0Likes

  Als mijn dochter deze prachtige outfit wint dan combineren wij er ‘beslist’ lekker op los, zeker 10 verschillende combi’s die mijn dochter prachtig zullen. 😀

 • door Sylvana Thijssen
  Posted 1 oktober 2015 12:48 0Likes

  Als ik win dan maak ik of mijn zoon of dochters gelukkig en dat is waar het leven ook om draait, geluk!

 • door Debbie de Baan
  Posted 1 oktober 2015 13:42 0Likes

  Als ik deze outfit win, dan spring ik een gat in de lucht! Mn zoontje waarschijnlijk wat minder want die beseft het nog niet :).

 • door Nicole Zweers-Crompvoets
  Posted 1 oktober 2015 14:39 0Likes

  Als ik deze outfit win…. Dan maak je mijn kleine meisje super blij. Het is een ongelooflijke tut van 6 jaar met een eigen smaak! En aan de kleren te zien, zal ze niet weten wat als eerste aan te trekken 😉

 • door Marij Cools
  Posted 1 oktober 2015 15:12 0Likes

  Als ik deze outfit win is ons Odette de hipste, coolste, stoerste, schattigste,… 4-jarige die er is en zal heel België weten dat ik kindermodeblog volg! 😉

 • door Nicole – Meisje Eigenwijsje
  Posted 1 oktober 2015 15:28 0Likes

  Als ik deze outfit win dan wordt mijn kleine fashionista een echte diva! Anderhalf en nu al weet ze heel duidelijk wat ze ‘mooi’ vind en ‘nee’! Haha.

 • door Famousmama Positiemode
  Posted 1 oktober 2015 16:26 0Likes

  Als ik deze outfit win ben ik super blij en weet ik eigenlijk niet eens welke ik moet kiezen : voor boys voor mijn zoon of voor girls voor 1 van mijn 2 dochters.

 • door Elaine Maria
  Posted 1 oktober 2015 16:37 0Likes

  Als ik deze outfit win voor onze net naar school gaande 4-jarige dochter, dan zou zij zelfs zin hebben in de herfst en winter en vol trots met haar uggsjes naar school gaan.

 • door Ilona Boom
  Posted 1 oktober 2015 18:57 0Likes

  Als ik deze outfit win, dan is het mijn dochter helemaal naar d’r zin.
  Jurkjes, schoenen, truien, rokjes en zélfs jassen, wat zal Free haar hier enorm mee verrassen!
  Wie wil zo’n mooi gestylde set nou niet? Gegarandeerd een stralend kind dat ervan geniet!
  Maar mama’s portemonnee laat dat niet altijd toe.. vandaar dat ik aan deze leuke actie mee doe!
  Het is nu duimen geblazen, want iedereen zit vast op deze coole prijs te azen ?..

 • door Maaike Leushuis Kruijshaar
  Posted 1 oktober 2015 20:22 0Likes

  Als je deze outfit wint, dan…. moet je geluk hebben als je hem al verzint. Een slagzin maken is geen makkelijke taak, maar als je zo uniek moet zijn dan probeer je het heel vaak. Misschien dat ik ons zoontje dan kan verwennen, om hem luxe te geven die we normaal niet kennen.

 • door Danielle van den Bosch
  Posted 1 oktober 2015 20:29 0Likes

  Ooooo, wauw!! Wat een super leuke dingen heb je uit gekozen! Als mijn dochtertje Maxime van 2 deze te coole items wint dan is ze helemaal klaar voor de aankomende koude herfst en wintermaanden. Ik weet zeker dat als ze alles aan heeft zegt: “das eg cool, mama!” Dat is tegenwoordig haar reactie als ze iets mooi/leuk vindt 😉

 • door Ellen Kiel
  Posted 1 oktober 2015 21:04 0Likes

  Oooohhh ik wil echt heeeeeel graag winnen ? wij zijn helemaal gek op mode en helaas zijn deze kledingstukken voor onze portemonnee te duur. Nu duimen duimen duimen ?

 • door Liset van Dijk
  Posted 1 oktober 2015 21:06 0Likes

  Als ik deze outfit win, dan word ik heeeeeeeeeeeeeel blij want dan heb ik een heleeeeeeeeeeeeeee stoere outfit voor 1 van mn boys !! WHAAA zo gaaf dat je dit gewoon weggeeft, omg … WAT een geluk als je dit zou mogen winnen !! DUIM DUIM DUIM !! Ik zou hier zoooooooooooooooo blij mee zijn, ohhhhhh !!!

 • door ellen
  Posted 1 oktober 2015 21:52 0Likes

  wordt mama heel erg blij, en Lenthe misschien zelfs nog blijer. Kan ons meisje weer een modeshow opvoeren in de kamer, en wat zal het publiek hard klappen!

 • door Roos Rockx
  Posted 1 oktober 2015 22:01 0Likes

  Ik zie mijn kids al lopen hier in Amerika! Eindelijk weer eens een outfit om blij van te worden ipv de outletkleding van de standaard GAP…RL…OSHKOSH EN OLD NAVY waar we het hier mee moeten doen pffffffff. Wij wonen voor 2 jaar in Kansas voor mijn man zijn werk en ohhh wat mis ik de mooie merken uit NLD en wat word ik hebberig als ik al die leuke sets voorbij zie komen die je post Frederique! Ik zeg ‘kom maar op, op naar de USA zullen we ze hier eens laten zien wat echte mode is’!!

 • door Claudia
  Posted 1 oktober 2015 22:11 0Likes

  Als ik deze outfit win….heb ik een hele stoere, hippe verjaardagsoutfit voor onze Finn. ( bijna 4 jr)!!!!!!!

 • door Elly Swinnen
  Posted 1 oktober 2015 22:23 0Likes

  Dan heb ik geen reden meer om te gaan shoppen EN de coolste dochter ooit!

 • door Daan Moerland
  Posted 1 oktober 2015 23:00 0Likes

  Als ik deze outfit win zouden jullie mij de onwijsonwijsonwijs gelukkigste trotste papa op aarde maken en wat zou mn meisje de show stelen in ons boeren dorpje.. als ik de outfit win zou ik je eeuwiggg dankbaar zijn !

 • door Moniek
  Posted 1 oktober 2015 23:54 0Likes

  Als je deze outfit wint,
  dan ben ik echt de allerblijste moeder
  met een nóg blijer kind!!! 😉

 • door Fleur Prinsenberg-Hendriks
  Posted 2 oktober 2015 00:03 0Likes

  Als ik deze outfit zou winnen dan word ik al blij van het feit dat ik dat aan mijn dochter Olivia mag vertellen…de prinses in haar wordt namelijk dolgelukkig van roze, glitters en tule en omdat ze ook ontzettend stoer in een klimrek kan hangen, gaan die leuke broek, blouse en laarzen ook heel goed van pas komen! En dat levert mij weer een heleboel knuffels en “ik hou van jou’s” op!

 • door ElsWanders
  Posted 2 oktober 2015 00:07 0Likes

  …heb ik met de aankopen welke ik al had gedaan een te gekke, complete wintergarderobe voor mijn dochtertje. Maar op internet rond zoeken naar leuke sweaters, jurkjes, rokjes etc. kan ik maar niet laten, kijken zal het helaas bij moeten blijven, zodat we niet teveel uitgeven. Deze super outfit is geweldig!

 • door Neeltje
  Posted 2 oktober 2015 09:06 0Likes

  Als je deze outfit wint, dan.. heb ik in één keer precies de garderobe die ik zelf ook zou kopen voor mijn zoon en dochter! Wat een gave dingen, echt helemaal mijn smaak! Ooooh hoop het zo!

 • door Viv Schobben
  Posted 2 oktober 2015 09:32 0Likes

  Als ik deze outfit win ga ik volledig uit mijn plaat! Want ik weet heel zeker dat het ons manneke GEWELDIG staat! Wat een ontzettend gave kans en gul gebaar, echt helemaal mijn smaak. Nu nog hopen op dat beetje geluk en het is zomaar raak! Wauwwww op de hoofdletter W!

 • door Esther
  Posted 2 oktober 2015 10:43 0Likes

  WoW met deze set geen opsta stress meer! Voor deze outfits staan mijn twee dametjes vast te springen om aan te trekken!

 • door Lotte van Schuilenburg
  Posted 2 oktober 2015 12:03 0Likes

  Als je deze outfit wint dan heb je een superhip en ontzettend blij kind! (En een mama die op tafel danst)

 • door Kelly Hohage
  Posted 2 oktober 2015 16:28 0Likes

  Als je deze outfit wint dan,…. Weet ik zeker dat mijn mini fashionista weer goed voor de dag komen kan!!

 • door marlies
  Posted 2 oktober 2015 18:23 0Likes

  Als je deze outfit wint, dan gaan mijn kleindochters helemaal uit hun plaat, als straks de naam van oma hier als winnaar staat

 • door marlies
  Posted 2 oktober 2015 18:25 0Likes

  Als je deze outfit wint dan gaat mijn kleindochter compleet uit haar plaat, vooral als hier de naam van oma als winnaar staat !!

  • door Senna Salman
   Posted 4 oktober 2015 21:40 0Likes

   Als je deze outfit wint dan…dansen wij zo de herfst en winter door met zo n mooie jas en muts voel jij je een super stoere dude !

 • door Sassa
  Posted 2 oktober 2015 22:06 0Likes

  Als je deze outfit wint, dan is er BESLIST een heel blij kind!
  Een hip setje is door Free BESLIST! Alsof ze de smaak van mijn Lili wist…

 • door Marieke Van Breemen
  Posted 2 oktober 2015 22:09 0Likes

  Als ik deze outfit win voor mijn dochter dan weet ik zeker dat ze d’r hip, cool en stoer bij loopt deze winter en dat deze mama niet meer hoeft te shoppen.

 • door Selila Winnaar
  Posted 2 oktober 2015 23:52 0Likes

  Dan wooooooow hey hallo! heeft mijn zoon alle meiden uit de klas achter zich aan! wat een onwijs mooie kleding! die jas! LOVE! die trui lekker fleurig, de speelse muts, de basics, echt super allemaal!

 • door nxk
  Posted 3 oktober 2015 03:58 0Likes

  Als ik deze outfit win… Dan spring ik 2 gaten in de lucht! 1x van vreugde en een 2de keer nadat ik in mijn arm geknepen heb en me verzekerd heb dat ik wakker ben 🙂
  De outfit zou prachtig staan op mijn dochter!

 • door Sanne
  Posted 3 oktober 2015 07:26 0Likes

  Als wij deze outfit winnen, dan dansen we de winter door!!

 • door Daniek Mensinga
  Posted 4 oktober 2015 12:00 0Likes

  Als ik deze outfit win,
  dan gaat mijn zoon super blij de winter in!
  Mooi en hip zijn komt van binnen uit,
  maar ik zou liegen als ik zeg dat ik deze outfit niet graag win voor mijn stoere spruit.
  De toffe blouse past mooi bij zijn blauwe ogen,
  en afgelopen week vroeg hij of hij een groene winterjas zou mogen. (toevallig!)
  Deze stoere sneakers zijn ontzettend handig voor onze kleine man,
  omdat hij die zelf uit en aandoen kan.
  De muts staat vast en zeker top op zijn guitige kop.
  En dan de rode trui met de letter S van Spider-Man wat een geluk,
  ik krijg zeker weten van hem een dikke ‘hug’.
  Lieve dames allemaal ontzettend veel succes met het afmaken van de zin,
  ik ben ontzettend benieuwd wie de te gekke outfit win(t).

 • door Salomeh Dara’ibaf
  Posted 4 oktober 2015 12:52 0Likes

  Dan zal onze dochter Nuara Ahoo superrrblij zijn!!!! Vooral haar ouders!!!!! Haha duimen✌?️✌?✌?✌?✌???????

 • door Simone van den Berg
  Posted 4 oktober 2015 13:10 0Likes

  Als je deze outfit wint, dan ben je beslist een heel hip en blij kind!

 • door Anneloes de Vries
  Posted 4 oktober 2015 13:14 0Likes

  Dan zou ik echt heel blij zijn want dan wil ik mijn nichtje verrassen, die altijd in mijn kleding kast loopt te neuzen , en ik haar dan nu zelf een paar super outfits kan geven?.

 • door Sandy Vivaldi
  Posted 4 oktober 2015 13:18 0Likes

  Als je deze outfit wint dan is mijn zoontje deze winter ook een hip kind. Voor mijn dochtertje koop ik meer dan voor mijn zoontje. Ik vind voor jongens net iets moeilijker. Maar deze outfit is echt super! Al het werk al voor mij gedaan. En voor een tweeling g is het wel zo leuk om samen hip de winter in te gaan.

 • door Nina
  Posted 4 oktober 2015 14:29 0Likes

  Als je deze outfit wint, dan…mag je heel blij zijn! Dan doe ik samen met mijn zoontje een dansje en gaan we taart eten 🙂 Want hoezee een complete outfit is te gek jeej!

 • door Jerney Van Der Burgt
  Posted 4 oktober 2015 14:42 0Likes

  Als je deze outfit wint dan heb ik hier een heeel blij aapje en mama!! Als groot fan van kindermodeblog zou ik heeeel graag deze prijs willen winnen voor mijn dochtertje Mijntje!! Zodat ons meisje helemaal hip en door kindermodeblog gestyled de winter in gaat. Nu naar duimen duimen duimen!!!!

 • door Marieke
  Posted 4 oktober 2015 16:27 0Likes

  Als je deze outfit wint, dan is deze moeder beslist zo blij als een kind! Want Frederiek, deze winactie is echt magnifiek!! 🙂

 • door Trisha Rodriguez
  Posted 4 oktober 2015 17:23 0Likes

  Als je deze outfit wint dan hoef je je geen zorgen meer te maken of je wel modebewust voor de dag komt. Je kan ze eindeloos mix &matchen. Niet te vergeten dat mijn dochter hiervan heel blij zou worden want meiden en shoppen/kleding is een match in heaven

 • door Alice
  Posted 4 oktober 2015 18:51 0Likes

  Als ik deze outfit win, staan we lekker warm op de ijsbaan als team beslist de sprint wint.

 • door André-Anne Bruins-Driever
  Posted 4 oktober 2015 19:46 0Likes

  Als Merijn deze outfit wint, is mama heeel blij. “Een gestylde outfit van top tot teen, zo komt hippe Merijn warm door de wintermaanden heen! 🙂

 • door Manon Onw
  Posted 4 oktober 2015 19:55 0Likes

  Dan maak je mijn knappe kerel de stoerste vent van nederland! Verliefd op de jas en mama heeft dezelfde schoenen? en beloven we dat we hele mooie foto’s maken!

 • door Danielle Van Wadenoijen
  Posted 4 oktober 2015 20:50 0Likes

  Als wij deze prijs winnen dan spring ik een gat in de lucht! Het is zo’n toffe prijs!

  Succes iedereen!

 • door Sabrina Uijtenhout
  Posted 4 oktober 2015 20:52 0Likes

  Dan heb ik een hele blije zoon want wil al zo lang die mooie schoenen dan heb ik geen blijer kind en wat zou hij zich stoer vinden☺️☺️☺️

 • door Miranda
  Posted 4 oktober 2015 20:52 0Likes

  Dan is mijn kleine kip een nog hippere chick ;-)!!!

 • door Nienja Bomhof-Jochems
  Posted 4 oktober 2015 20:56 0Likes

  Dan zal mijn dochter zeggen: WAUW mama, Izzy echt prinses! Zo Izzy echt heel mooi. Dank mevrouw!! Kortom een meisje die dolgelukkig zou zijn!

 • door Anne Hendrikse
  Posted 4 oktober 2015 20:58 0Likes

  Dan dansen we samen op de tafel 🙂 heel mooie items !

 • door HaHoa Walraven Trang
  Posted 4 oktober 2015 21:00 0Likes

  Als je deze outfit WINT, dan heb ik een basic voor de WINer….

 • door Sharon Hessling
  Posted 4 oktober 2015 21:05 0Likes

  dan zegt mijn meisje ‘oooh mooi’. Ze is bijna 2 en heeft nu al een goed gevoel voor mode. En wie wil nou niet deze geweldige outfit winnen samen gesteld door kindermodeblog ?

 • door Linda Goudswaard-Arends
  Posted 4 oktober 2015 21:06 0Likes

  ✨ Dan zal Bob of Fiene “beslist” het best gestyled de winter in kunnen en kan ik met mijn net nieuwe camera mooie kiekjes van ze maken ✨

 • door Willemijn van Putten
  Posted 4 oktober 2015 21:07 0Likes

  Als je deze outfit wint, dan….. Zegt mijn dochter die bijna jarig is bij het zien van dat super mooie rokje: “dansen mama?!” Dan maken jullie zowel moeder als dochter echt superblij! Als wij winnen, maken we heel veel mooie foto’s die ik weer kan plaatsen op instagram van ons kleine lieve modepoppetje! We hopen het zo!!

 • door Laura Hijink
  Posted 4 oktober 2015 21:07 0Likes

  Als ik deze outfit win zal onze kleine fashonista ws de hele dag door modeshows voor ons lopen omdat ze dol is op mooie kleren!

 • door Silvanna Mahulette
  Posted 4 oktober 2015 21:09 0Likes

  …dan ben ik blij als een kind! Ik weet zeker dat mijn zusje Milou deze outfit ook super tof vindt!!

 • door Annemiek Prince
  Posted 4 oktober 2015 21:09 0Likes

  ALS JE DEZE OUTFIT WINT DAN:
  STAAT DEZE TE STOER BIJ ONZE KLEINE MAN..
  MOOIE KLEDING DAAR HOUDEN WE VAN & KINDERMODEBLOG DIE KAN ER WAT VAN ?!
  NU HOPEN DAT WE WINNEN, FINGERS CROSSED, LAAT DE WEDSTRIJD BEGINNEN :)!

 • door Jette Voorthuyzen
  Posted 4 oktober 2015 21:13 0Likes

  Als ik deze outfit win dan trekt dat m’n verdrietaankopen recht die ik heb gedaan van de kinderbijslag hahaha ?! Ik had wel een verdomd goed excuus helaas

 • door Judith
  Posted 4 oktober 2015 21:13 0Likes

  Dan ben ik bang dat madame geen pyjama meer wil dragen en alleeeeeen nog maar om dedag die super toffe sets aan wil! En de juf maar denken dat ik niet wil of kan wassen… En ik vreet haar dan op omdat het haar zo beeldig zal staan <3

 • door Mirella Van de Steeg
  Posted 4 oktober 2015 21:13 0Likes

  Als wij deze outfit winnen zijn wij heel blij voor onze zoon omdat hij deze winter in zo een stoere jas (favorite brand van papa & mama) schoenen(zelfde als papa & mama) gave letter trui ( S van zijn voornaam) kan rondlopen . En niet weer in een jas en schoenen waar meerdere kinderen van zijn klas in rondlopen (ooops)

 • door Manoëlle Maijs
  Posted 4 oktober 2015 21:14 0Likes

  stappen we op onze fiets en shooten we de hele dag in deze te gekke outfit!! Perfecte match voor mijn feed! ??? #dexmorris

 • door Renate
  Posted 4 oktober 2015 21:15 0Likes

  Als je deze outfit wint, dan ga je als ongelofelijk hippe kid de winter in zonder dat moeders
  banksaldo hier enige schade van ondervindt.

 • door Tessa Pietersen
  Posted 4 oktober 2015 21:16 0Likes

  Als ik deze outfit win dan zoek ik een niet meer passend setje uit van een van de meiden om ook weer iemand blij te maken! Iets krijgen is leuk, iets geven ook!! Al moeten die meiden van ons dat af en toe nog leren ?

 • door Fabienne Franken
  Posted 4 oktober 2015 21:16 0Likes

  Als je deze outfit wint dan begrijpt iedereen direct waarom mama nooit meer kleding voor zichzelf koopt, want kleertjes voor de kleintjes zijn ook veelste leuk om te shoppen, mixen en matchen voor mijn lieve JosieLou! En ik trek weer gewoon mijn good old jeans aan. ?

 • door Fan
  Posted 4 oktober 2015 21:24 0Likes

  Ben ik jaloers op m’n dochtertje! Wat een pracht pakket!

 • door Lotte Brouwer
  Posted 4 oktober 2015 21:28 0Likes

  Als je deze outfit wint, heb je gelijk alle goeie basics voor deze winter in huis!

 • door Esther
  Posted 4 oktober 2015 21:30 0Likes

  ” Als je deze outfit wint, dan…..Wordt mijn dochter het hipste meisje van het land. Wat super bij elkaar geshopt.

 • door Marielle Helmers
  Posted 4 oktober 2015 21:32 0Likes

  ….Is Boaz de állerstoerste man! En papa een beetje jaloers denk ik…

 • door Liz
  Posted 4 oktober 2015 21:34 0Likes

  Ow wow! Als ik deze outfit win dan wordt het beslist en gevecht tussen mijn dochters voor wie dit pakket gaat zijn! Super leuk! Enorm veel succes met kiezen ?

 • door Emske Van der Beek-Prinsen
  Posted 4 oktober 2015 21:37 0Likes

  Dan gil ik al het glas uit m’n ramen!!

 • door L.
  Posted 4 oktober 2015 21:40 0Likes

  Als ik deze outfit win, dan is mijn zoon helemaal klaar voor het najaar.
  Super vet deze set???, crossen op z’n fiets??, sleeën in de sneeuw?, ravotten in het bos?, hij kan helemaal losssss!!
  Muts op, jas aan en gaan?!

 • door Sanne Hoezen
  Posted 4 oktober 2015 21:40 0Likes

  Als ik deze outfit win… Springt mijn dochter een gat in de lucht! (En ikke ook aangezien alles van vorig jaar écht te klein geworden is)

 • door Sara Van de Pol
  Posted 4 oktober 2015 21:40 0Likes

  Als ik deze outfit win dan maakt Bram helemaal de blitst deze winter op school! En nu duimen.

 • door Martine Rietveld
  Posted 4 oktober 2015 21:41 0Likes

  Is Olivia nog meer in haar element,
  Hip stoer en toch lief ,dit is echt een hele toffe garderobe uitbreiding een musthave voor mijn dochter van bijna 4!♡ WAT ZAL DIT HAAR LEUK STAAN, #oliviadrabek @instagram Liefs haar mama

 • door Ruby Slager
  Posted 4 oktober 2015 21:47 0Likes

  Dan kan ik de eigenlijk hele foute jas van le chic retour sturen! Super jas van scotch rbelle!!! En de rest is ook super leuk!

 • door Kelly
  Posted 4 oktober 2015 21:47 0Likes

  Als je deze outfit wint, dan springt mijn dochter Destiny beslist een gat in de lucht “and smiles like à tiger”. Mijn dochter is gek op fashion, en wil altijd is de nieuwste mode erbij lopen! Deze winteroutfit is echt super gaaf samen gesteld!!

 • door Sarina Gates
  Posted 4 oktober 2015 21:49 0Likes

  is Isabel helemaal klaar voor haar eerste schooljaar!

 • door Hilde Schumacher
  Posted 4 oktober 2015 21:51 0Likes

  Omdat de Verenigde Naties zich weer met belangrijker zaken kan bezighouden dan de discussies te sussen tussen frederieke en mij. ..Deze outfits zijn Da Bomb voor ons allebei ;))

 • door Marlies Wols-Boel
  Posted 4 oktober 2015 21:52 0Likes

  Als ik deze outfit win..Dan wordt mijn kleine meid nog mooier dan ze al is en ben ik haar heldin!!!

 • door Els Dekkers
  Posted 4 oktober 2015 21:54 0Likes

  Als ik deze outfit win dat loopt mijn dochter er beslist heel hip bij! Iets wat Lauren heel erg belangrijk vindt! 🙂

 • door Rebecca Bella
  Posted 4 oktober 2015 21:58 0Likes

  Als ik deze outfit win, dan heb ik de hipste outfits van de school!

 • door Monique Weinans
  Posted 4 oktober 2015 22:00 0Likes

  Als je deze outfit wint, dan gaat mijn zoon BESLIST door KINDERMODEBLOG goed de winter⛄️ In!!!

 • door Kim
  Posted 4 oktober 2015 22:03 0Likes

  Als je deze outfit wint, dan zou mijn dochtertje Saar nog meer stralen van oor tot oor!! 🙂

 • door priscilla
  Posted 4 oktober 2015 22:05 0Likes

  … dan moet ik voor mijzelf ook hoognodig shoppen om er net zo stoer als mijn dochter bij te lopen!

 • door Fem
  Posted 4 oktober 2015 22:11 0Likes

  Als ik deze outfit win,dan…ben ik, Cooper, de coolste bink van het schoolplein en kan ik met mijn hippe vriendinnetje Isabel de herfstvakantie in.

 • door Mieke Feenstra
  Posted 4 oktober 2015 22:18 0Likes

  Dan zou dat de 1e keer zijn dat ik iets win!

 • door Rosanne Lieffering
  Posted 4 oktober 2015 22:19 0Likes

  Als wij deze outfit winnen, dan wil onze dochter Jasmijn beslist niet meer alleen (lees: liefst elke dag & nacht) haar favo roze Mini Mouse jurk aan. En dat komt heel goed uit gezien de niet meer uitwasbare vlekken & aankomende koude dagen.

 • door Marieke Boersma
  Posted 4 oktober 2015 22:21 0Likes

  Spring ik een gat in de lucht! Deze outfit is helemaal Luca! Whaaa Fingers crossed!

 • door Maryke Maurer van Pijkeren
  Posted 4 oktober 2015 22:21 0Likes

  Als ik deze outfit win…. Dan hoef ik me even niet te storten op de zoektocht naar een mooie winterjas voor onze zoon. Wij hebben net afscheid moeten nemen van ons dochtertje tijdens onze zwangerschap! Wil en ga voor onze zoon zo happy als mogelijk, en vol positiviteit verder. Maar shoppen staat even onderaan mijn lijstje.

 • door Elnaz Fakharinezad
  Posted 4 oktober 2015 22:23 0Likes

  Als ik deze outfit win, dan kan ik mijn twee meiden geweldig kleden voor
  hun tweede verjaardag! ?

 • door Stefanie van Dieperbeek
  Posted 4 oktober 2015 22:26 0Likes

  Als ik deze outfit win voor mijn zoontje Thijm dan heb ik niet voor niks de hele avond mijn vriend belachelijk gemaakt die geen creatieve originele slagzin af kan maken!

 • door Kim van Oirschot
  Posted 4 oktober 2015 22:33 0Likes

  Kan Lieve zeker mee doen met het item hippe kids van kindermodeblog ☺️ !!!

 • door Alica van der Star
  Posted 4 oktober 2015 22:39 0Likes

  Als wij deze outfit winnen dan… Zijn we gewoon heel, maar dan ook heeeel blij! Het is een super toffe outfit, met onze favo merken! Wij gaan duimen!!

 • door Elmira
  Posted 4 oktober 2015 22:50 0Likes

  Als ik deze outfit win dan…. loopt er een heel hip Downmeisje rond in Nederland. Kan iedereen zien dat je met het syndroom van Down ook hip kunt zijn!

 • door Doris Schenk-van Lee
  Posted 4 oktober 2015 23:02 0Likes

  Als je deze outfit wint dan………Spring ik en de kids een ontzettend gat in de lucht!! Wat een gave actie. Met mijn 4 kinderen (1 meisje en 3 jongens) komt één van deze outfits zeer goed van pas omdat 4 kinderen kleden al aardig wat geld kost en ik beide smaken in huis heb ? zou het echt super zijn! En met deze gave, stoere en vooral coole outfits zijn ze natuurlijk helemaal ‘the bom’! Wat een leuke merken, zou echt geweldig zijn als ik 1 outfit win!!

 • door Jessica van Engelenburg
  Posted 4 oktober 2015 23:22 0Likes

  Als je deze outfit wint dan……
  Nou, dan loopt mijn o zo lieve, mooie dochter er heeeeeeeel goed bij op haar allereerste schooldag op de basisschool! Kleintjes worden groot, en verdienen ook zoiets groots!!! Super super super!!!! Fingers crossed!

Plaats een reactie