IN DE PLASSEN STAMPEN | MET BERGSTEIN


Door: Frederique

Hoewel het vandaag best zonnig is was het de laatste dagen druilerig weer. Je kunt wel merken dat we richting de herfst gaan. Regendruppels overal maar ondanks dat is de temperatuur nog aangenaam. Tja wat trek je je kinderen dan ’s morgens aan? Iets wat gemakkelijk aan te trekken is, hip is en toch regenproef is: dat zijn de regenlaarsjes van Bergstein! De Bergstein laarsjes zijn gemaakt van soepel natuurrubber en zitten daarom heerlijk comfortabel. Juul & Tibeau hebben ze in verschillende kleuren en daardoor zijn ze ideaal te combineren. Samen lekker in de plassen stampen tijdens een regenbui of wandelen in de bossen; regenlaarzen zijn onmisbaar in ons wispelturige klimaat. Door de ruime kleurkeuze, perfecte pasvorm en goede prijs- kwaliteit verhouding maakt dat de laarsjes van Bergstein favoriet zijn binnen ons gezin. Hebben jullie al Bergstein laarsjes in huis?

Laarzen shoppen bij Pomme de jus

bergstein 3

bergstein 6

bergstein 2

bergstein 4

bergstein 5

bergstein 1

Klik hier om deze laarsjes te shoppen bij Pomme de Jus

Zijn jullie ook gek van regenlaarsjes?

 

Tags: ,

Plaats een reactie