KINDERPETTEN | 6X FAVORIETEN


Vandaag, nadat ik Oliver naar de opvang had gebracht met één van zijn favoriete petten op omdat het een beetje regende, bedacht ik me dat ik jullie wel even moest informeren over de website Kinderpetten.nl Waarschijnlijk heb je de petten van deze shop ook al eens in onze shoots voorbij zien komen. We vinden de site zelf heel duidelijk en het leuke is, er zijn originele petten te vinden. Allereerst de duidelijke naam,namelijk Kinderpetten.nl dus super makkelijk te vinden. Die vergeet je niet meer 😉

Een leuke kinderpet geeft een coole outfit nét even dat beetje extra’s. En een gave pet combineer je met alles, en zijn voor zowel meiden en voor jongens geschikt. Ik heb mijn 6 favorietjes voor jullie geselecteerd. Maar op de site staan er natuurlijk nog veel meer! Ze zijn er in veel meer kleuren, bedrukt, geborduurd en van verschillende merken. Wat ook handig is om te weten, ze hanteren een maattabel, het kan dus bijna niet misgaan met het zoeken naar de juiste pet.

Bij Kinderpetten kun je ook iets laten borduren dus als je het leuk vindt om je zoon of dochter te verrassen met hun eigen naam op zijn hun pet dan is dit je kans. 😉 Al nieuwsgierig? Ik ben trouwens benieuwd welke pet jouw favoriet is. Have a nice day!

Klik hier om Kinderpetten te ontdekken

 

meshcap_2 lacoste-groen-1 untameddk-toucan-sam-1

hawaii1_copy_3

Klik hier om een leuke Kinderpet te shoppen

 

 

Laat je hieronder even weten welke pet jouw favo is?

Tags: , , ,

Plaats een reactie