SHOPTIP | KINDERPETTEN.NL


 

Regelmatig krijg ik vragen waar je leuke accessoires kunt shoppen voor kinderen. Meestal heb ik mijn woordje wel klaar, maar leuke webshops met coole kinderaccessoires zijn er nog niet zoveel. En dat terwijl leuke accessoires toch onmisbaar zijn, want een fashionable look style je tot in de puntjes af met hippe accessoires. Dit doe je bij jezelf toch ook? Ook een kinderoutfit wordt nog leuker met een paar toffe accessoires. Eén van de musthaves – en zéker voor die van je zoon – is een coole kinderpet. En omdat we nu een hele fijne webshop hebben gevonden – genaamd: Kinderpetten.nl – willen we deze graag even bij je tippen! En niet onbelangrijk, een groot deel van de petten is erg vriendelijk geprijsd. Daar worden we blij van toch?!

Op Kinderpetten.nl worden kinderpetten van over de hele wereld verzameld en aangeboden in één overzichtelijke webshop. Sinds de oprichting zijn ze non-stop op zoek naar nieuwe trends en merken om het assortiment zo breed en up-to-date mogelijk te houden! En wij kunnen beamen dat dit tot nu toe goed gelukt is! We zien veel leuke petten, en hebben zoals je van ons gewend bent onze favorieten geselecteerd. Welke kinderpet vind jij het leukst?

Tip: Een kinderpet is ook ideaal om als zonnehoedje te gebruiken.
Twijfel je over de juiste maat? Klik dan even hier voor handige info en een tabelletje.

Via deze link ga je direct naar Kinderpetten.nl

Vastleggen in volledig scherm 8-6-2015 082006 Vastleggen in volledig scherm 8-6-2015 081617 Vastleggen in volledig scherm 8-6-2015 081649 Vastleggen in volledig scherm 8-6-2015 081729 Vastleggen in volledig scherm 8-6-2015 081806
Klik hier om bij Kinderpetten.nl te shoppen

Welke pet vind jij het aller leukst?

Tags: