STREETSTYLE OUTFIT NANNA


Joggingsbroeken saai en slonzig? Echt niet! Nanna draagt hier een coole joggingsbroek met een soort tijgerpatroon over het geheel. De joggingbroek heeft een stoer laag kruis en een verstelbaar boord en riemlussen zodat je hem goed kan aantrekken zodat die niet afzakt.

Je kunt deze jogging super leuk combineren met stoere sneakers, leuke truitjes..Eigenlijk kun je er gewoon alle kanten mee uit. Nanna draagt ‘m met een truitje van Bakerbridge, laarsjes van Polarn O. Pyret en een grote sjaal van de Zara.

Hoe zouden jullie deze joggingsbroek combineren?

Je kunt deze broek shoppen via name it

Groot formaat - Kindermode kinderkleding meisjes mode kids hip fashion styling-7 Groot formaat - Kindermode kinderkleding meisjes mode kids hip fashion styling-4 Groot formaat - Kindermode kinderkleding meisjes mode kids hip fashion styling-3 Groot formaat - Kindermode kinderkleding meisjes mode kids hip fashion styling-2Hoe zouden jullie deze joggingbroek combineren?

Via deze link tik je ook zo’n stoere joggingsbroek op de kop

 

 

Foto’s door Nienke van Denderen

Tags: , ,