BACK TO SCHOOL TOUR | SNEAKPEEK FOTO’S POLARN O. PYRET

Gister was onze eerste Back to School Tour dag in het mooie en gezellige Maastricht, bij Polarn O. Pyret! Wat een mooie brandstore op een top locatie, vlak naast de Bijenkorf. Het weer was ook perfect, wat een leuke stad!! Winkelen in Maastricht zat er voor onszelf niet in, wij moesten gelijk aan de bak! Er stonden enorm veel ouders en kids te popelen om op de foto te gaan. Te gek, wat een opkomst! We zijn de hele dag bezig geweest met het stylen van kids in Polarn O. Pyret en mooie foto’s te maken. Het was echt superleuk om te doen en erg gezellig 🙂

Vanavond gaat het Polarn O. Pyret album online op onze Facebookpagina en onze Back to School pagina en start vanaf dat moment dus ook de wedstrijd. Op de Back to School pagina wordt ook uitgelegd hoe de wedstrijd precies werkt en hoe (en door wie) uiteindelijk de winnaar gekozen wordt. Hebben jullie onze geweldige jury trouwens al gespot? Met o.a topblogger Serena Verbon en Iris van Woudenbergh, chef mode van Fabulous Mama.

Was Maastricht voor jou te ver weg of kon je er helaas niet bij zijn? Aanstaande zaterdag, 29 augustus, staan wij bij de geweldige kinderwinkel Lemonade in Amsterdam. Hier gaan wij supercoole merken mixen en matchen, en neen zeker alvast hier even een kijkje om te zien welke merken dat zijn.

En hier dan nu alvast een fotoserie van gisteren bij Polarn O. Pyret….( Let op: deze foto’s zijn een sneakpeek report en niet geselecteerd voor de contest)

Tot zaterdag in Amsterdam?!

– X♡ – Free

PS: Vergeet niet om jouw Back to School moment / outfit / of inspiratie te delen met #KindermodeblogBacktoschool + #PolarnopyretBacktoschool en maak kans op een outfit t.w.v €100,- (dit mag ook als je er gisteren niet bij geweest bent!!)

_63A7911

_63A1070

_63A7797

_63A7994

_63A8004

_63A8726

_63A8477

_63A8181

_63A9956

_63A8089

PSX_20150826_122059 (1)
Op deze pagina komt het Album online!

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: , ,

Plaats een reactie