5X HOTSPOTS | MAASTRICHT

Morgen, op 26 augustus is het zover! Dan start de Kindermodeblog Back to School Tour! Tijdens de Back to school tour gaan we door Nederland langs 5 verschillende kinderwinkels en daar zal Free jullie kids leuk gaan aankleden in de nieuwste collecties. De Kindermodeblog fotograaf zal vervolgens prachtige foto’s schieten in hun te gekke outfit! Kijk voor meer informatie en de andere data even op deze pagina.

Morgen starten we dus in het mooie Maastricht in de winkel van Polarn O. Pyret. Maastricht is een ontzettend mooie stad en heeft naast genoeg te gekke winkels, nog veel meer te bieden. Je kunt een bezoekje aan de Kindermodeblog Back to school tour dus perfect uitbreiden naar een compleet dagje uit. Wij hebben alvast 5 hotspots in Maastricht voor je op een rijtje gezet, waaronder natuurlijk de te gekke winkel van Polarn O. Pyret…. Komen jullie ook? See you in Maastricht!

#1. Polarn O. Pyret Maastricht
Aan de Maastrichter Brugstraat 35 vind je de winkel van Polarn O. Pyret. In dit prachtige pand zijn wij de hele dag aanwezig om jullie te ontmoeten, jullie kids aan te kleden en te fotograferen. Daarnaast zijn er tijdens de Back to school tour leuke acties in de winkel.

#2. Entre Deux
Entre Deux is een overdekt winkelcentrum in Maastricht waar je onder andere de grote mode warenhuizen als H&M en Zara vindt. Dit winkelcentrum is in 2008 uitgeroepen tot het beste winkelcentrum van Europa, dus zeker een bezoekje waard. Je vindt Entre Deux aan het Dominicanerplein 1.

#3. De Markt
De naam zegt het al, op dit plein is iedere woensdag en vrijdag een grote markt met verse etenswaren, bloemen, planten, spullen voor in huis etc. De markt is vooral een leuke, gezellige plek om te gaan lunchen of om wat te drinken, want er zitten genoeg horeca gelegenheden rondom dit gezellig drukke plein.

#4. Grottentocht voor kids
Al vanaf €5,- kunnen kids tussen 3 en 8 jaar meedoen aan een grottentocht voor kinderen (onder begeleiding van een volwassene). Een spannend avontuur door het donkere gangenstelsel. Tijdens de tocht hoor je spannende verhalen over dino’s, leer je mergelzagen en vonkjes maken met vuurstenen. Locatie: Luikerweg 71.

#5. Korte rondvaart op de Maas
Wat is er nou leuker dan een stad bekijken vanaf het water? Vanaf de Maasboulevard vertrekken er tot 8 november dagelijks meerdere rondvaartboten die je in ongeveer een uurtje de mooiste plekken van Maastricht laat zien.

Dit zijn slechts 5 hotspots die Maastricht te bieden heeft, maar er is nog veel meer te zien, doen en beleven. Ook combinaties van de hierboven genoemde activiteiten zijn soms mogelijk. Een goed overzicht van wat er nog meer mogelijk is vind je via deze link. 

Kom jij ook gezellig langs op 26 augustus bij Polarn O. Pyret in Maastricht? Laat het ons weten via de Kindermodeblog-facebook

maastricht2 Maastricht3 Maastricht5

Back to School flyer Voorkant (1) (1)
Bekijk op deze pagina de info over de Back to School tour

Tags: ,