TALC BOUTIQUE | COOL BRAND


We hebben weer een te gekke fashion find die we aan je willen voorstellen, namelijk Talc Boutique. Dit Franse merk is in 2007 opgericht door Thérèse Yang met als doel elegante maar betaalbare kindermode te verkopen. De ontwerpen zijn geïnspireerd op de laatste trends voor volwassenen maar worden vervolgens vertaald naar ‘kidsproof’ designs. Comfortabel, zacht en makkelijk te wassen zijn belangrijke aspecten waar rekening mee wordt gehouden door Talc. Daarnaast is voor Talc vooral belangrijk dat de kleding betaalbaar blijft en toch van goede kwaliteit is. Daarom wordt continu naar een balans tussen beide gezocht. Het begrip ‘betaalbaar’ is natuurlijk voor iedereen anders, en Talc is en blijft natuurlijk Frans design, dus écht goedkoop is het niet, maar voor een super tof item van goede kwaliteit mag je natuurlijk af en toe best wat meer investeren toch? Wij vinden in ieder geval van wel, en hebben een aantal items op een rijtje gezet van Talc waar wij best een paar eurootjes extra voor zouden willen uitgeven.. Wat vinden jullie van Talc Boutique? Have a fashionable day!

Via deze link bekijk je de hele collectie van Talc Boutique & zoek hier naar een shop bij jou in de buurt of online

Schermafbeelding 2015-07-30 om 13.27.25

Schermafbeelding 2015-07-30 om 13.40.18

Schermafbeelding 2015-07-30 om 13.28.30 Schermafbeelding 2015-07-30 om 13.29.28

talc stijl talc stijl 2

Via deze link bekijk je de hele collectie van Talc Boutique & zoek hier naar een shop bij jou in de buurt of online

Wat vinden jullie van Talc Boutique?

Tags: