BONDS | COOL BRAND


Nieuw is dit merk zeker niet, want Bonds bestaat maar liefst al 100 jaar, maar dit mega coole merk heeft een hele weg af te leggen voordat het ons kleine kikkerlandje bereikt. Bonds komt namelijk helemaal uit Australië, en tsjah, voordat je helemaal vanuit ‘Down Under’ in Nederland bent doorgedrongen ben je natuurlijk wel even bezig. Maar Bonds is zeker de moeite waard, en wij helpen graag een handje om zo veel mogelijk hippe mama’s in Nederland kennis te laten maken met dit coole ‘Aussie’ merk. Bonds heeft een heel uitgebreid aanbod met echt voor ieder wel wat wils, maar de algemene stijl is toch wel lekker stoer met een Australisch tintje (denk stoere surf boys & girls). Ook erg stoer zijn de Bonds Hoodies voor zowel volwassenen als kids. Er is ook een volledig babylijn met als absolute musthave de mega coole Bonds Wondersuit met eindeloos veel toffe printjes om uit te kiezen. Naast al dit moois voor kids kun je bij dit Aussie merk ook shoppen voor jezelf en/of voor papa.. Best handig want bij bestellingen boven de 100 australische dollar (ongeveer €67,-) is verzending naar Nederland gewoon helemaal gratis! Deze korte introductie en de inspiratie hieronder zijn eigenlijk nog maar het topje van de ijsberg, er is namelijk zoveel leuks/moois/cools te vinden bij Bonds dat je eigenlijk gewoon zelf even lekker rond moet gaan neuzen op de site.. Oh, en er zijn ook flink wat items in de sale.. Geen verspilde moeite, dat beloven we! 😉 Laten jullie ons even weten of jullie ook zo enthousiast zijn over Bonds? Wij zijn benieuwd.. Happy Shopping!

Via deze link ga je naar de site van Bonds

bonds 1 Bonds 2 Bonds 4 Bonds 5 Bonds 6

Via deze link ga je naar de site van Bonds

 

 

Wat vind jij van Bonds? 

 

Tags: