BLOG SANNE | NILA MAG KIEZEN


Door: Sanne

Nila wordt in september 6 en vond het de hoogste tijd om zelf te gaan bepalen wat ze aan mag doen! Zo bijdehand als ze is verkondigde ze al tegen een paar bekende, ‘Ik kies altijd mijn eigen kleren uit, dat mag ik van mijn mama’. Vol trots zei ze dit toen ze in haar kanarie gele rok met totaal niet passend topje een pirouette maakte. Tja wat moet je daar nou mee. Ik ben heel erg strikt in mijn kleding keuzes en als ik iets niet mooi vind zal ik dit ook duidelijk zeggen. Maar ik ben heus geen ontaarde moeder en snap ook echt wel dat je je kind een beetje de vrije hand moet geven en dat ze hun eigen smaak moeten kunnen ontwikkelen. Maar HOE dan vraag ik me af, want we liggen niet bepaald op een lijn. Zo presteert ze het ook om op de koudere dagen een rokje aan te willen en op de warmere dagen die nieuwe spijkerbroek. Dit zelfde geldt voor de slippers versus de sneakers, ze pakt of niet het juiste paar bij het weer of het weer werkt gewoon niet met haar mee. Zo serieus als ze er dan bij kijkt vraag ik me toch af of ik niet weer eens flink in de maling word genomen. De deal is nu toch maar dat ik twee setjes klaar leg waar ze uit mag kiezen, eind goed al goed…
De outfit van deze week is weer heerlijk zwart/wit. De broek hebben jullie al eerder voorbij zien komen en is van het merk Tumble ‘n Dry. Een heerlijke loose fit met stoere witte streep aan de zijkant. Perfect te combineren! De tanktop die Nila erop draagt is van Young One Apparel. Dit merk heeft haar prints geïnspireerd op muziekteksten. Oh en niet te vergeten de haarband was Nila haar eigen idee. Ze vindt het altijd leuk om haarbanden te dragen en daar zeg ik echt geen nee tegen 😉 wat vinden jullie van deze outfit?

1 2 3 4
Wat vinden jullie van de outfit van Nila? 
Tags: ,