SHOPTIP | SCHOOLTAS SUPERME


De zomervakantie is nog in volle gang en het nieuwe schooljaar lijkt nog ver weg. Maar voor je het weet zijn de schoolbanken weer gevuld met lieve koppies en is de zomervakantie voorbij. Het begin van een nieuw schooljaar is leuk en spannend tegelijk. Sommige kinderen staan te popelen om weer naar school te gaan, maar er zijn ook kinderen die het hartstikke spannend vinden. Daarom kan het zelfvertrouwen best een extra boost gebruiken en daar kunnen wij ze een handje bij helpen, toch?! Een nieuwe outfit en een nieuwe schooltas zullen daar zeker bij helpen. En daarom willen wij deze schooltassen tip graag me je delen…..

Of jouw eigen en persoonlijke smaak in eerste instantie zal vallen voor een nieuwe schooltas van SuperME is de vraag, maar ik weet echt 100% zeker dat jouw zoon of dochter een nieuwe rugtas van SuperME echt he-le-maal ge-wel-dig zal vinden! Waarom? Ze zijn kleurrijk, ze voelen superlicht aan én je kunt er fantastisch mee spelen! Wat zeg ik? Verkleden! Hoe cool is dat?!

SuperME is bedacht en ontwikkeld door twee super moeders – Daphne Kaufer en Rena Stern. Het idee voor SuperME kwam eigenlijk door hun eigen kinderen, die het geweldig vinden om zich te verkleden en om hun eigen tassen mee te nemen naar school. Deze twee super moeders wilden functionele producten ontwikkelen die echt leuk zijn om mee te spelen en die de individualiteit en uniekheid van ieder kind benadrukken. Na heel veel play dates en hard werken zag SuperMe het levenslicht én met succes!

Op het eerste oog lijkt de SuperME tas een gewone schooltas, maar in de tas zitten de cape en het maskertje opgeborgen. Met deze tas kan jouw kind heerlijk kind zijn. Naar school gaan was nog nooit zo leuk!! De tassen zijn leuk geprijsd en zijn makkelijk te bestellen in de webshop. Wij weten zeker dat je zoon en/of dochter een gat in de lucht zal springen bij het zien van de tas en dat ze heel veel zin krijgen om weer naar school te gaan! Have fun….!

Klik hier om een SuperME tas te shoppen

 

unnamed (1) - kopie unnamed (4) - kopie unnamed (3) - kopie

superme-zebra-cape-rugzak Onlangs bijgewerkt9
Klik hier om te shoppen bij SuperME

Wat vind jij van deze unieke schooltas tas?