HIPPE TUTU’S ZIJN HOT


Door: Danielle

Volgens mij heb ik het in een eerdere blog al een keer benoemd, Sara Lou is helemaal weg van jurkjes en tutu’s. Op haar verjaardag in juni werd ze verrast met een nieuw balletpakje (vandaag de eerste les) en voornamelijk de tutu wil ze nu iedere dag aan. Tot irritatie van moeders, want als ik niet toestem dat krijgen we dezelfde onderhandelingsdiscussie over haar K3-jurk (afzichtelijk, maar wel leuk voor in de verkleedkist).

Sara Lou is een stoer meisje met een af en toe een klassiek tintje, dus jurkjes en rokjes misstaan haar absoluut  niet.  En nu de fase aanbreekt dat ze zelf regelmatig bepaalt wat ze aan wil moet je af en toe ook toegeeflijk zijn. Dus ik shopte voor haar een modieuze tutu, die ze dus niet naar balletles aan kan, maar wel naar het kinderdagverblijf. Ze kan haar geluk niet op. Elke dag trekt ze hem wel een keer aan; over haar pyjama, ’s middags als ze thuis is, tijdens het spelen en voordat ze naar bed gaat nog een keer. Of ze nu in de zandbak zit of op de trampoline staat dat maakt niet uit. Hoe leuk is het om je kind zo blij te zien om een tutu. Te grappig eigenlijk.

Uiteraard probeer ik het wel een beetje stoer te combineren. Dit keer met een grijze legging en een zwart/wit gestreept shirt. In de winter ga ik voor de combinatie met stoere boots 🙂 Get inspired!

Shop hier de tutu in verschillende kleuren…

Tutu1

Tutu2

Tutu3

Tutu4

Tutu5

Klik hier om de tutu te shoppen…

Wat vinden jullie van deze outfit?

Tags: , , ,

Plaats een reactie