ADVERTORIAL: JOUW KIND HET NIEUWE GEZICHT VAN KINDERCHOCOLA?

_63A5369-002Zoals de meesten van jullie wel weten organiseer ik vanuit Kindermodeblog elke week een fotoshoot. Tijdens deze wekelijkse fotoshoots gaan er verschillende kinderen op de foto in verschillende outfits. Over deze outfits ga ik dan bloggen en dit is de inspiratie voor mijn blog. Eén van de vaste gezichten van Kindermodeblog is Nanna! Ze is ontzettend lief en ik vind het hartstikke tof dat ze al zo lang en trouw naar Kindermodeblog komt en dat ik haar mag aankleden. Kinderen die al langer bij Kindermodeblog komen zeggen dan ook vaak ‘ik zit op Kindermodeblog’. Of hun vriendjes en vriendinnetjes vragen aan mij of ze ook ‘op Kindermodeblog’ mogen komen. Dat vind ik altijd ontzettend grappig en schattig klinken. Dat je naast hockey, zwemles en piano ook gewoon ‘op Kindermodeblog’ kunt zitten. En wat trouwens ook erg fijn is met Nanna, ze komt altijd langs, maar dan ook echt altijd. Tot vanmiddag. Het was de allereerste keer dat ze niet kon komen. Nota bene door een ziek broertje. Ja, want aan Nanna zal het niet liggen 😉

En nét nu ik dus zo’n leuke en vooral lekkere verrassing voor haar had klaarliggen. We stonden al in de startblokken met de camera klaar want ik wilde haar reactie wel eens zien….als ik haar een lekker chocolaatje zou gaan aanbieden…. 😉

Want het zit dus zo….Jullie kennen hem wel toch?! Het jongetje met die mooie glimlach dat ons vanuit de schappen al jarenlang toelacht op de Kinder chocolade?! Het is tijd voor verandering! En daarom bedacht kinder chocolade iets leuks om het bekende jongetje (tijdelijk) te vervangen op de speciale ‘limited edition’ Kinder® Chocolade. Want kinderen (tussen de 3 en 8 jaar) kunnen vanaf binnenkort naar zichzelf kijken op de verpakkingen. Hoe leuk is dat! En wie weet wordt jouw zoon of dochter het nieuwe gezicht van Kinder chocolade?!?

Meedoen is heel simpel. Maak een mooie, vrolijke portretfoto van jouw zoon of dochter, vul de unieke deelnemerscode aan de binnenkant van de Kinder® Chocolade-verpakking in op Kinder.nl en upload de foto. De wedstrijd loopt van 4 mei tot 16 augustus. Simpel toch?!

De reactie van Nanna laat dus nog even op zich wachten, maar ik beloof jullie deze binnenkort te laten zien via Instagram! Ik ben trouwens ook heel erg benieuwd naar de reacties van jullie kinderen, als ze hun eigen kinder chocola voor de eerste keer zien. Ik ga Doutzen zeker nog verrassen met haar eigen kinder chocola, al ben ik bang dat ze de foto in eerste instantie misschien over het hoofd ziet omdat ze linea recta op de chocola afduikt. Kind van d’r moeder 😉 Ik ben echt dol op chocola! Ik heb dus heerlijk gesmikkeld van de Nanna kinder chocola en hoop dat ik haar snel weer zie voordat ik de hele doos soldaat maak! De lieve kleine Lélou vond de chocolaatjes trouwens ook erg lekker 😉

Surf snel naar de site en upload een foto van je kindje! Superleuk toch!!

_63A5302

_63A5330

_63A5268

_63A5305

Wekelijks worden er twee winnaars gekozen op basis van de hoeveelheid stemmen die de deelnemers zelf hebben verzameld. Alle 30 wekelijkse winnaars nemen het in de finale tegen elkaar op. Twee van de jonge finalisten worden uiteindelijk bekroond tot winnaars door een professionele jury en zullen vanaf januari 2016 stralen op de verpakking van Kinder® Chocolade. Daarnaast winnen zij een weekendje weg voor het hele gezin in een Center Parcs naar keuze.

Klik hier om naar Kinderchocola te gaan

Foto’s door Alina Krasieva