BAKERBRIDGE | OUTFIT BAKER BRIDGE


Om een interessante, opvallende outfit te creëren is het altijd een goed idee om gebruik te maken van contrast. Contrast in stoffen, kleuren, designs of stijl. Dat laatste hebben we vandaag gedaan met de outfit van Rayan, en hoe tof is het resultaat? Rayan draagt een mooie, chique jasje op een lekkere stoere baggy jogjeans, beide van Bakerbridge. Het jasje is uitgevoerd in een luxe stof en gevoerd met een glanzend stofje maar krijgt weer een stoer randje door de stiksels, klepzakken en stoere knopen. De jogjeans zijn lekker baggy en gemaakt van een heerlijke zachte sweatstof. Omdat de twee stijlen al een groot contrast vormen hebben we voor een gelijke kleur gekozen. Om het stoere een beetje door te trekken, en om toch een beetje kleur toe te voegen draagt Rayan een lekker tropisch shirtje van Scotch onder zijn jasje. Rayan is helemaal happy met zijn stoere casual chique outfit! Wat vind jij van deze outfit? Have a happy day!

TIP! Je shopt BakerBridge nu in de SALE

Via deze link kun je shoppen bij Bakerbridge
28klein

40klein

37klein

41klein

39klein

Via deze link kun je shoppen bij Bakerbridge

Wat vind jij van deze outfit van Rayan?

Foto’s door Jamie Snoeck

Tags: ,