SEM BAKERBRIDGE


Een colbertje, stijf en te netjes en gaat jouw zoon dat no way aantrekken? Daar maakt Baker Bridge kotermetten mee. Elke dag is een feestje, en daar speelt Baker Bridge met de nieuwe collectie goed op in.

Sem steelt hier de show in een colbert in frisse blauwe tint. Het colbert Mahlon heeft een klassiek getailleerd model met revers en klepzakken op de voorkant. Sluiting gaat middels twee knopen. Opvallende witte stiksels geven het colbert iets extra’s. Het jasje heeft een grijs Baker Bridge label en een bijpassende pochet in het borstzakje. Ideaal te combineren met een overhemd voor een feestelijke gelegenheid, of je combineert het met een stoer t-shirt voor een wat stoerdere look en kan je dit colbert ook ideaal gebruiken als jasje aankomende lente.
De nieuwe Pre-spring collectie van Bakerbridge is uiteenlopend van overhemden met een mooie, klein kraagje, nette maar ook stoere blazers met een bijpassende bermuda ( wat nu dus echt helmaal hip is), vlinderstrikken en meer.
Het kan echt helemaal compleet en uitgebreid, maar dat hoeft helemaal niet. Een overhemd met gilet, of een T-shirt met gilet, of een T-shirt met een blazer. Van feestelijk tot aan stoer, van netjes tot aan speels.

Door de lichte kleurencombinatie van wit, grijs en donkerblauw, is deze collectie geschikt voor elk feest, maar ook gemakkelijk door te dragen en te combineren, zo houden we het ook lekker praktisch;)
Hoe je het ook combineert: Jouw mannetje kan er nu altijd stoer of chique bijlopen.

Hoe zou jij deze blazer combineren?

Je shopt de colbert via deze link

Kindermodeblog fashion hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-22 Kindermodeblog fashion hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-20

Hoe zou jij deze blazer combineren?

Je shopt de colbert via deze link

Foto’s door Samantha Bosdijk